Flexibiliteit bij Lufthansa Group

Als reactie op de uitbraak van COVID-19 biedt de Lufthansa Group nu meer flexibiliteit in hun tariefvoorwaarden aan, waarmee zakenreizigers meerdere keren hun tickets gratis kunnen omboeken. Zo vaak als mogelijk tot het einde van dit jaar. De nieuwe regeling geldt wereldwijd voor alle nieuwe boekingen op korte, middellange en langeafstandsroutes. Hiermee zijn de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group de eerste die deze klantvriendelijke oplossing aanbiedt. Ondertussen zijn ook andere luchtvaartmaatschappijen overgegaan op deze service, zoals United Airlines.

Nieuwe regeling

Lufthansa Group tickets die tussen 25 augustus en 31 december 2020 zijn uitgegeven kunnen zo vaak als mogelijk en zonder wijzigingskosten worden omgeboekt (met uitzondering van boekingen met beginpunt Japan). Voor extra flexibiliteit kunnen ook de vertrekplaats en de bestemming van de reis worden gewijzigd (met uitzondering van Duitse binnenlandse tickets en omgekeerd). Houd er rekening mee dat een toeslag mogelijk is als de oorspronkelijke boekingsklasse niet meer beschikbaar is bij een omboeking naar een andere datum of andere bestemming.

Bestaand beleid

Voor bestaande boekingen die zijn uitgegeven voor 25 augustus 2020 blijft het eerdere goodwillbeleid van toepassing, waarbij een eenmalige omboeking voor niet geannuleerde tickets mogelijk is zonder wijzigingskosten.

Met deze aanpassingen in het beleid wil de Lufthansa Group de reiziger tegemoet komen aan de behoefte aan flexibele reisarrangementen. Wilt u een ticket boeken bij Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines en Brussels Airlines? Neem contact op met onze Travel Consultants en zij helpen u verder.

Deel deze pagina
×

"Flexibiliteit bij Lufthansa Group"