Fast Forward naar Frankfurt met de ICE International

Wilt u naar Frankfurt voor zaken? Dan doet u er goed aan om met ICE International te reizen. Dat is sneller en comfortabeler dan reizen per auto of vliegtuig. Geen files, geen flitspalen, geen boetes, geen zoektocht naar duurbetaalde parkeerplaatsen, geen wachtrijen en geen gebrek aan beenruimte.

Snelste manier

Als u ontspannen wilt reizen, dan is de trein een verademing. Dat geldt zeker voor trips tot 700 km en dus ook naar Frankfurt. Daarnaast is gebleken dat reizen over rails doorgaans de snelste manier is, omdat u dan in hartje centrum – of zo u wilt – bij de luchthaven aankomt. U reist binnen 4 uur rechtstreeks van Amsterdam naar het centrum van Frankfurt.

Uitgerust onderweg

Of u nu voor zaken of een stedentrip naar Frankfurt gaat, u wilt altijd uitgerust en goed voorbereid aankomen; klaar voor uw meeting, klaar om de stad te ontdekken. Strek uw benen, sluit uw laptop aan, haal uw e-mail binnen, kijk een film en lees de kranten die in de eerste klasse gratis te verkrijgen zijn. Of loop even naar de bar of bistro voor een eenvoudige maaltijd, sandwiches, salades, warme snacks of een drankje. In de eerste klasse rijtuigen worden ook drankjes en versnaperingen bij de zitplaats aangeboden.

Panorama Lounge

In de ICE International treinen bevinden zich ‘Panorama-Lounge’-compartimenten. Hier kunt u een unieke ervaring opdoen door via een glazen wand mee te kijken met de machinist. En dat alles terwijl het landschap in fast forward met 300 km per uur aan u voorbij trekt. Bent u al benieuwd?

Contact

Ook uw treinreis kunt u boeken bij uw Travel Consultant van VCK Travel! Neem contact op, zij helpen u graag!

Deel deze pagina
×

"Fast Forward naar Frankfurt met de ICE International"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder