Home > Nieuws > Faillissement luchtvaartmaatschappij; wat doet VCK Travel?

Faillissement luchtvaartmaatschappij; wat doet VCK Travel?

woensdag 16 mei 2018

Nu vandaag, woensdag 16 mei 2018, de Zweedse airline Nextjet faillissement heeft aangevraagd en alle vluchten zijn geannuleerd, roept dat wellicht vragen bij u op.

Het kan voorkomen dat een luchtvaartmaatschappij om wat voor reden dan ook in financiële problemen komt. Een airline die failliet gaat brengt natuurlijk gevolgen met zich mee, voor zowel de reiziger als de Travel Management Company. In het geval van een faillissement moeten kosten wel betaald worden en zijn refunds niet mogelijk. VCK Travel informeert u over de mogelijke beschikbare alternatieven. Alle klanten met reserveringen bij de desbetreffende maatschappij worden door ons geïnformeerd. Voor assistentie en advies kunt u 24x7 contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.  

"Faillissement luchtvaartmaatschappij; wat doet VCK Travel?"

Qatar introduceert de Qsuite

dinsdag 16 oktober 2018

Ongestoord vergaderen tijdens uw vlucht? Neem dan plaats in de Qsuite van Qatar.  In deze nieuwe Business Class kan een aparte cabine gecreëerd worden voor vier personen,...

Lees verder

Storm Callum nadert Ierland

donderdag 11 oktober 2018

Met Eirann, de Ierse meteorologische dienst, heeft een weerswaarschuwing met de status oranje afgegeven voor Storm Callum, die op 11 en 12 oktober de kust van Ierland zal bereiken.

Lees verder