Home > Nieuws > Extreme verstoringen op luchthavens in oosten van China

Extreme verstoringen op luchthavens in oosten van China

donderdag 4 januari 2018

Door winters weer zijn vandaag vele vluchtverstoringen en sluitingen van meerdere luchthavens in het oosten van China gemeld.

Hefei Xinqiao International, Fuyang Xiguan en Jining Qufu Airport zijn gesloten na hevige sneeuwval. Voor de provincies Henan tot Hunan zijn waarschuwingen voor sneeuwstormen afgegeven. Vluchtverstoringen zijn ook gemeld op de luchthavens van Xi'an Xianyang, Zhengzhou Xinzheng, Nanjing Lukou, Xiangyang Liuji, Luoyang Beijiao, Yichang Sanxia, ​​Zhangjiajie Lotus en Nanyang Jiangying. Ook het openbaar vervoer in deze steden rijdt in grote mate niet. Reizigers worden geadviseerd om de status van hun vlucht te controleren door contact op te nemen met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij of luchthaven. Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: Hefei Xinqiao International Airport

"Extreme verstoringen op luchthavens in oosten van China"

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder