Home > Nieuws > Extra On Business punten voor klanten VCK Travel

Extra On Business punten voor klanten VCK Travel

dinsdag 1 augustus 2017

Speciaal voor klanten van VCK Travel biedt British Airways 1000 bonuspunten als welkomstgeschenk wanneer u voor 30 september 2017 lid wordt van On Business. Meld u nu hier aan met behulp van de actiecode OBWBVCK2 en ontvang 1000 bonuspunten bovenop de extra punten die nieuwe leden sparen bij de eerste zes geselecteerde vluchten tot een half jaar na inschrijving.

Wanneer u On Business lid bent, ontvangt u onder vermelding van uw lidnummer de punten. Vergeet dus niet uw On Business nummer door te geven aan uw Travel Consultant wanneer uw vliegtickets worden geboekt.

On Business
Het On Business spaarprogramma biedt leden korting op geselecteerde vluchtboekingen wereldwijd en de mogelijkheid om punten te sparen voor gratis vluchten en upgrades. Ideaal voor de zakelijke reiziger, want hoe meer vluchten u boekt bij American Airlines, British Airways en Iberia, hoe meer punten u verdient. Het On Business programma kent drie niveaus en u kunt een hoger niveau behalen wanneer een bepaald aantal vluchten is gemaakt. In een hoger niveau spaart u ook meer punten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van On Business­ en de voorwaarden van de actie? ­­­Bekijk hier de online video en meer informatie.

Bron: British Airways

"Extra On Business punten voor klanten VCK Travel"

Situatie Airberlin

donderdag 17 augustus 2017

UPDATE 18-08-2017 15:46 uur: Airberlin heeft faillissement aangevraagd, maar met het overbruggingskrediet van de Duitse overheid van € 150 miljoen kan de airline de komende 3 maanden haar vluchten uitvoeren.  

Lees verder

Aangepast reisadvies Kenia

vrijdag 11 augustus 2017

Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Kenia aangepast, naar aanleiding van de onrust die veroorzaakt wordt door de huidige verkiezingen.

Lees verder

Vingerafdruk als boardingpass bij Delta Airlines

dinsdag 1 augustus 2017

Een select aantal leden van het SkyMiles-spaarprogramma van Delta Airlines, kan vanaf nu biometrisch boarden en een vingerafdruk gebruiken als boardingpass op vluchten vanaf Reagan Washington National Airport in de...

Lees verder

Tweede internationale luchthaven New Delhi

dinsdag 1 augustus 2017

In New Delhi, de hoofdstad van India, wordt gestart met de bouw van een tweede internationale luchthaven. De nieuwe luchthaven, met de naam Noida International Airport, wordt in Jewar gebouwd ...

Lees verder

Pratend bagagelabel KLM in Amsterdam

dinsdag 1 augustus 2017

KLM passagiers die in september 2017 Amsterdam bezoeken, kunnen online gratis de KLM Care Tag bestellen. De Care Tag is een intelligent bagagelabel speciaal ontwikkeld voor KLM, dat op basis van...

Lees verder