Home > Nieuws > Extra On Business punten voor klanten VCK Travel

Extra On Business punten voor klanten VCK Travel

dinsdag 1 augustus 2017

Speciaal voor klanten van VCK Travel biedt British Airways 1000 bonuspunten als welkomstgeschenk wanneer u voor 30 september 2017 lid wordt van On Business. Meld u nu hier aan met behulp van de actiecode OBWBVCK2 en ontvang 1000 bonuspunten bovenop de extra punten die nieuwe leden sparen bij de eerste zes geselecteerde vluchten tot een half jaar na inschrijving.

Wanneer u On Business lid bent, ontvangt u onder vermelding van uw lidnummer de punten. Vergeet dus niet uw On Business nummer door te geven aan uw Travel Consultant wanneer uw vliegtickets worden geboekt.

On Business
Het On Business spaarprogramma biedt leden korting op geselecteerde vluchtboekingen wereldwijd en de mogelijkheid om punten te sparen voor gratis vluchten en upgrades. Ideaal voor de zakelijke reiziger, want hoe meer vluchten u boekt bij American Airlines, British Airways en Iberia, hoe meer punten u verdient. Het On Business programma kent drie niveaus en u kunt een hoger niveau behalen wanneer een bepaald aantal vluchten is gemaakt. In een hoger niveau spaart u ook meer punten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van On Business­ en de voorwaarden van de actie? ­­­Bekijk hier de online video en meer informatie.

Bron: British Airways

"Extra On Business punten voor klanten VCK Travel"

Aangekondigde staking Air France do 22 feb 2018

woensdag 21 februari 2018

De piloten, het cabinepersoneel en de grondmedewerkers van Air France hebben aangekondigd dat zij morgen, donderdag 22 februari 2018, gaan staken. Verwacht wordt dat een kwart van de Air France vluchten uitvalt,...

Lees verder

Cycloon Gita nadert Nieuw-Zeeland

dinsdag 20 februari 2018

Door de naderende cycloon Gita in Nieuw Zeeland is vandaag, dinsdag 20 februari 2018, de noodtoestand uitgeroepen in Christchurch, de op één na grootste stad van het land gelegen op...

Lees verder

Zonnepanelen op All Weather Terminal VCK Group

dinsdag 20 februari 2018

Afgelopen maand leverde KiesZon, een duurzame energieleverancier die grootschalige zonnestroomprojecten voor bedrijven realiseert, 1890 panelen voor de 25 meter hoge All Weather Terminal van VCK Group in de Scandia Terminal in Amsterdam.

Lees verder

Sneller door security in VS bij KLM en Air France

dinsdag 20 februari 2018

Het Precheck programma van de Amerikaanse Transport Security Administration, waarmee reizigers op meer dan 200 Amerikaanse luchthavens sneller de security checks kunnen passeren, is nu ook beschikbaar voor passagiers van Air...

Lees verder