Home > Nieuws > Extra On Business punten voor klanten VCK Travel

Extra On Business punten voor klanten VCK Travel

dinsdag 1 augustus 2017

Speciaal voor klanten van VCK Travel biedt British Airways 1000 bonuspunten als welkomstgeschenk wanneer u voor 30 september 2017 lid wordt van On Business. Meld u nu hier aan met behulp van de actiecode OBWBVCK2 en ontvang 1000 bonuspunten bovenop de extra punten die nieuwe leden sparen bij de eerste zes geselecteerde vluchten tot een half jaar na inschrijving.

Wanneer u On Business lid bent, ontvangt u onder vermelding van uw lidnummer de punten. Vergeet dus niet uw On Business nummer door te geven aan uw Travel Consultant wanneer uw vliegtickets worden geboekt.

On Business
Het On Business spaarprogramma biedt leden korting op geselecteerde vluchtboekingen wereldwijd en de mogelijkheid om punten te sparen voor gratis vluchten en upgrades. Ideaal voor de zakelijke reiziger, want hoe meer vluchten u boekt bij American Airlines, British Airways en Iberia, hoe meer punten u verdient. Het On Business programma kent drie niveaus en u kunt een hoger niveau behalen wanneer een bepaald aantal vluchten is gemaakt. In een hoger niveau spaart u ook meer punten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van On Business­ en de voorwaarden van de actie? ­­­Bekijk hier de online video en meer informatie.

Bron: British Airways

"Extra On Business punten voor klanten VCK Travel"

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder