Events met een impact

Met onze jarenlange ervaring, hebben wij bij VCK Travel Corporate Events ook de voortgang van verschillende ontwikkelingen in de evenementenbranche van dichtbij meegemaakt. Eén van de ontwikkelingen die wij vaak zien en welke terug blijft komen, is dat een corporate event een echte beleving moet zijn. De meeting, het event of de reis moet een indruk achter laten op de gasten.

Corporate event waar lang over na gesproken wordt

Zakelijke meetings zijn al een lange tijd het stadium van een zaaltje met een PowerPoint gepresenteerd op een beamer ondersteund door hand-outs voorbij. Wanneer u een zakelijke boodschap krachtig wil overbrengen, moet u uw merk en boodschap centraal zetten. Laat uw publiek zich omgeven door uw merk. De technologie is er al voor beschikbaar. In het Engels is hier een mooie term voor: immersive experience. Wij noemen het impact.

Een visuele beleving

Niet alleen meetings zijn het oude recept aan het inwisselen voor iets nieuws. Een zakelijk diner heeft ook steeds meer ingrediënten gekregen. Video-mapping maakt het tegenwoordig mogelijk dat echt alles kan. De tafel van uw diner dient als prima achtergrond voor 3D visualisatie die via een beamer wordt geprojecteerd. Een bijzondere belevenis als er een kerstman over de tafel loopt om een bolletje ijs op uw bord te rollen, om er vervolgens vanuit zijn iglo nog wat frambozen bij te gooien. Hoe onwerkelijk dit ook klinkt, met de huidige technologie is het allemaal mogelijk.

Don Draper’s place

Afsluitend een drankje doen kan overal, maar maak uw event eens af met een experience. Het drankje drinken is bij The Jane in Kopenhagen naar een hoger level getild. Deze bar is geïnspireerd door Man Men en heeft verborgen deuren tussen boekenplanken. U en uw gezelschap komen binnen in een oude bibliotheek met een open haard en Chesterfield stoelen, waar obers in uniform drankjes serveren. Om 22:00 uur gaan de verborgen deuren open welke leiden naar een hippe bar. Om middernacht valt het gordijnen achter deze bar waardoor een nachtclub zichtbaar wordt met een DJ en dansvloer. Dat maakt impact!

Zoals u ziet, is er voor iedereen een andere meeting, event of incentive reis te organiseren welke aansluit op uw gasten, uw doel en uw wensen. Onze Project Managers helpen u hier graag bij. Neem contact op met ons Corporate Events team voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Deel deze pagina

Lufthansa breidt haar netwerk uit

Met de introductie van meer bestemmingen laat Lufthansa Group haar kracht zien als een wereldwijd opererende luchtvaartgroep. De maatschappijen van de groep bieden een groeiend aantal bestemmingen aan; zowel Europese als

Lees verder

De nieuwe autohuurervaring van Avis

De Preferred-leden van Avis Budget Group worden beloond voor hun loyaliteit. Deelnemen is snel, eenvoudig en volledig gratis en u profiteert van voordelen zoals een gratis weekendhuur en upgrades, Priority Servicebalies

Lees verder

American Airlines brengt u meer

De samenwerking tussen American Airlines, British Airways, Iberia en Finnair biedt de zakenreiziger van VCK Travel veel voordelen. Meer vluchten, meer routes en meer connecties. Een mix en match van luchtvaartmaatschappijen

Lees verder