Etihad’s BusinessConnect

Etihad gelooft dat de reis van de zakenreiziger meer moet zijn dan alleen de reis zelf. Het moet een persoonlijke ervaring zijn, met op maat gemaakte opties voor elke stap. Etihad BusinessConnect is een loyaliteitsprogramma dat is ontworpen om de midden- en kleinbedrijven in staat te stellen om de besparingen tijdens hun zakenreizen naar het Midden-Oosten, Azië en Australië te maximaliseren.

Wissel miles in voor gratis vluchten en meer

Het loyaliteitsprogramma stelt bedrijven of organisaties in staat om miles te sparen op hun vluchten via het Etihad gast frequent flyer-programma. De miles kunnen vervolgens worden gebruikt voor vluchten, upgrades, online tegoedbonnen voor verschillende merken, donaties aan goede doelen, donaties aan milieu compensatie initiatieven of ze kunnen zelfs worden omgezet in contant geld.

Tegelijkertijd kunnen werknemers nog steeds persoonlijke miles verdienen. Naast het BusinessConnect-accountnummer moet dan ook het persoonlijke lidmaatschap nummer vermeld worden in een reservering. Het programma is oorspronkelijk ontworpen om kleine- en middelgrote bedrijven te belonen, maar staat open voor elke bedrijf of organisatie dat internationaal moet reizen.

De voordelen van BusinessConnect:

  • Bespaar op zakenreizen door miles in te wisselen voor vluchten.
  • De zakenreiziger komt fris aan op de volgende zakelijke vergadering door de miles in te wisselen voor stoelupgrades.
  • Verander miles in contanten of gebruik ze om producten te kopen in de Reward Shop, inclusief merken zoals Apple en Sony.
  • Ondersteuning van het mvo beleid van uw bedrijf wanneer u miles schenkt aan het goede doel naar keuze.

Welkomstaanbieding

Start nu met het sparen van miles en maak een vliegende start door de BusinessConnect aanbieding. Nieuw geregistreerde bedrijven kunnen 5000 bonusmiles verdienen, als de eerste twee vluchten plaatsvinden binnen 3 maanden na het activeren van het account.

Heeft u vragen over het loyaliteitsprogramma van Etihad? Neem contact op met uw Account Manager, zij helpen u graag.

Deel deze pagina