Ervaar het comfort van de Singapore Airlines Business Class

Laat uw zintuigen prikkelen bij Singapore Airlines. De Business Class cabine op de Airbus A350-900 Long Haul beschikt over 42 comfortabele stoelen, geplaatst in een naar voren gerichte 1-2-1-configuratie, die zich gemakkelijk ontvouwen tot full-flat bedden. Dit, gecombineerd met de kalme en ruime omgeving, zal u helpen om volledig te ontspannen. Wanneer u daar de service en gastvrijheid aan toevoegt, bent u ervan verzekerd om uitgerust aan te komen zodat u het meeste uit uw zakenreis kunt halen.

Airbus A350

De Airbus A350 wordt ingezet op routes tussen verschillende Europese steden, waaronder Amsterdam en Düsseldorf, en thuisbasis Singapore. Hier vandaan gaan goede doorverbindingen naar een uitgebreid netwerk aan bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Vanwege de brede vliegtuig romp van de A350, tezamen met de relatief grotere ramen en hogere plafonds, ervaart u het ruimtelijk gevoel vanaf het moment dat u aan boord stapt. 

Service

Waar Singapore Airlines zich in onderscheidt is niet beperkt tot alleen de moderne vliegtuigen en cabines, maar ook de service speelt hierin een belangrijke rol. In 2019 is het cabinepersoneel van Sinapore Airlines door Skytrax uitgroepen tot ‘Best Cabin Crew’. Met de Book the Cook service van Singapore Airlines vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke dinerervaring in de lucht. Kies tot 24 uur voor uw vlucht uit een brede selectie van culinaire hoogtepunten.

Contact

Heeft u vragen over Singapore Airlines of wilt u uw ticket boeken? Neem contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u graag!

Deel deze pagina
×

"Ervaar het comfort van de Singapore Airlines Business Class"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder