Ervaar een droomvlucht met Turkish Airlines

Turkish Airlines droomvlucht

Met ’s werelds breedste internationale vluchtnetwerk van 315 internationale bestemmingen in 126 landen is een droomvlucht voor uw zakenreis met Turkish Airlines binnen handbereik.

De voordelen

Turkish Airlines vliegt sinds kort met de nieuwe Boeing 787- Dreamliners, dat tevens een nieuw Business Class concept introduceert inclusief een 1-2-1 configuratie. De stoelen kunnen worden omgezet naar full flat bedden en de stoelen zijn gemaakt van hetzelfde comfort als in een sportwagen.

Business Class met Turkish Airlines biedt de volgende voordelen:
• Gratis wifi aan boord
• 40 kg bagage
• Geniet van ’s werelds beste Business Class catering
• Business Class lounge op het nieuwe Istanbul Airport
Als klant van VCK Travel kunt u exclusief gebruik maken van speciale tarieven met Turkish Airlines.

Corporate Programma

Turkish Airlines Corporate Club is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die gemak, comfort en kostenbeheersing belangrijk vinden. Voordelen als flexibele ticketvoorwaarden, kortingen en extra bagage zijn geldig op ons gehele netwerk. Heeft u interesse in de speciale tarieven van Turkish Airlines of over het corporate programma? Neem dan contact op met uw Travel Consultant.

Beluister dit bericht
Deel deze pagina
×

"Ervaar een droomvlucht met Turkish Airlines"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder