Ervaar de wereld van Qatar Airways als nooit tevoren

Vlieg met Qatar Airways naar meer dan 160 bestemmingen zoals Australië

Profiteer als klant van VCK Travel van Qatar Airways’ geweldige tarieven en boek een vlucht voor uw zakenreis naar één van de meer dan 160 bestemmingen wereldwijd. En bent u al bekend met het spaarprogramma van Qatar Airways?

Speciale tarieven

De tarieven van Qatar Airways starten vanaf € 469 in Economy Class en u vliegt al vanaf € 1589 in Business Class. Boek voor 15 september 2019 en profiteer van deze actietarieven!

Kiest u voor Qatar Airways, dan genieten uw zakenreizigers van de volgende vijf voordelen:

  • 1 uur gratis WiFi aan boord
  • Gratis stoelkeuze in Economy Class en Business Class
  • Geniet van World’s Best Business Class
  • Gratis bagage van 30kg in Economy Class en 40kg in Business Class
  • Een feilloze overstap in Doha, één van ‘s werelds beste luchthavens

Spaarprogramma

‘Beyond Business by Qatar Airways’ is speciaal voor reizigers van kleine en middelgrote ondernemingen. Spaar Qrewards welke flexibel ingewisseld kunnen worden op vluchten naar alle bestemmingen van Qatar Airways en maak gebruik van exclusieve voordelen.

Wilt u meer informatie over Qatar Airways, de actietarieven in september of het spaarprogramma? Of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw vliegticket? Neem contact op met onze Travel Consultants. Zij helpen u graag verder.

Deel deze pagina
×

"Ervaar de wereld van Qatar Airways als nooit tevoren"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder