Ervaar de kracht van ons onderzoek

Het organiseren van zakenreizen is voor veel organisaties geen kernactiviteit. De kosten hiervoor zijn echter aanzienlijk. Maar hoe weet u of deze kosten niet te hoog zijn? Hoe besparen andere bedrijven op hun reiskosten? Zijn er verschillen? Kunt u zaken anders organiseren? En hoe presteert uw organisatie nu in vergelijking tot die bedrijven? Met de benchmark “Travel Management: De weg naar kostenbesparing?” krijgt u de unieke mogelijkheid uw organisatie te vergelijken met de rest van de Nederlandse markt. 

Er gebeurt veel in de reisindustrie. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Maar wat betekent dit voor bedrijven die zakelijke reizen maken? Wat kunnen zij met deze ontwikkelingen en hoe profiteren zij van nieuwe omstandigheden? Deze vragen worden beantwoord met het benchmarkonderzoek dat momenteel in de Nederlandse markt wordt uitgevoerd.

Focus op MKB

Veel onderzoeken binnen de reisindustrie worden afgenomen onder grote multinationals met hoge reisvolumes. In een recent gepubliceerd onderzoek werden 127  travel managers ondervraagd die wereldwijd meer dan € 5 miljoen reisbudget hebben. Maar wat zegt zo’n high-level onderzoek nu over de situatie in Nederland? En zijn de uitkomsten representatief voor een bedrijf dat 100 reizen per jaar maakt? VCK Travel is dé specialist in de reisindustrie voor middelgrote en kleine bedrijven. Wij weten wat er in onze markt speelt, maar willen hier nog meer diepgang op maken. Voor dit onderzoek worden daarom uitsluitend Nederlandse bedrijven benaderd met een reisvolume tussen de € 50.000 en € 1 miljoen per jaar. Hierdoor ontstaat een uniek beeld van de situatie in de Nederlandse markt. Wat hier geldt, is immers lang niet altijd van toepassing over onze grenzen. 

Doe mee en oordeel zelf

Benieuwd waar u staat? Doe dan mee aan het onderzoek. U krijgt van ons het geanonimiseerde onderzoeksrapport en uw eigen uitslagen toegezonden. Zo krijgt u een uniek beeld van uw eigen prestaties, afgezet tegen de uitkomsten van vele andere bedrijven die ook zakelijk reizen. 
 

Start het onderzoek

Deel deze pagina
×

"Ervaar de kracht van ons onderzoek"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder