Ervaar de gastvrijheid van Qatar Airways

Qatar Airways werd tijdens de Skytrax World Airline Awards uitgeroepen tot ‘World’s Best Airline’. De gastvrijheid en service van hoog niveau zijn exclusief afgestemd op de behoefte van zakenreizigers en andere passagiers tijdens de vlucht. Op 10 kilometer hoogte kan u genieten van heerlijke gerechten, een keuze uit meer dan 4.000 entertainmentopties, snelle wifi en een comfortabele, ruime stoel.

Qsuite

Qsuite, de businessclass van Qatar Airways is voor de zevende keer bekroond tot ‘World’s Best Business Class’ (Skytrax 2019). Qsuite biedt een persoonlijke suite zodat zakenreizigers tijdens de vlucht kunnen werken, dineren en ontspannen. Qsuite is beschikbaar op vluchten vanaf Amsterdam naar Doha, maar ook op vluchten naar onder andere Singapore, Tokio, Sydney en Auckland.

Nieuwe bestemmingen

Qatar Airways is één van ’s werelds snelst groeiende airline en heeft in 2019 meerdere bestemmingen toegevoegd aan haar netwerk. Zo werd onder andere Gaborone (Botswana), Mombasa (Kenia) en Langkawi (Maleisië) toegevoegd aan het bestaande netwerk van meer dan 160 bestemmingen. Daarbij start Qatar Airways om 2020 ook met vluchten naar Osaka (Japan) en Luanda (Angola).

Bent u benieuwd geworden naar de Qsuite? Boek uw ticket via onze Travel Consultants, zij helpen u graag.

Deel deze pagina
×

"Ervaar de gastvrijheid van Qatar Airways"