Emirates breidt netwerk uit met flydubai samenwerking

Met de uitbreiding van het flydubai-netwerk vliegt u door de gemakkelijke verbindingen naar meer dan 250 bestemmingen via het Emirates routenetwerk.

Dit geeft voordelen voor uw bagage tijdens de overstap. Want als u reist vanuit een Emirates-bestemming en een overstap heeft naar flydubai, zal uw bagage worden doorgestuurd naar uw eindbestemming. En u krijgt ook uw instapkaart voor uw overstap naar de flydubai-vlucht.

Als u reist vanuit een flydubai-bestemming en een overstap heeft naar Emirates, zal uw bagage worden doorgestuurd naar uw eindbestemming. Afhankelijk van uw overstap ontvangt u ofwel uw instapkaart voor uw overstap naar Emirates als u incheckt bij flydubai, of bij de flydubai-transferbalie voor uw overstap.

Als u landt in terminal 3 van Dubai International (DXB), kunt u gebruik maken van de service om direct naar de vertrekgates in terminal 2 te gaan voor de overstap naar uw flydubai-vlucht. Voor het sparen van Skywards Miles en Tier Miles voor flydubai-vluchten kunt u uw reis laten boeken via Emirates en combineer een Emirates- en een flydubai-vlucht.

En als u een Emirates Skywards Silver, Gold of Platinum member bent, kunt u profiteren van voordelen voor aansluitende vluchten van flydubai, zoals flydubai Business Class check-in, aanvullende ingecheckte bagage, extra Skywards Miles en prioriteit bij de aflevering van bagage.

Meer informatie over deze samenwerking kunt u terugvinden op de website van Emirates of neem contact op met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie en of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Emirates breidt netwerk uit met flydubai samenwerking"

Wat betekent NDC voor u?

Heeft u al gehoord van NDC? Wij bedoelen hiermee de New Distribution Capability (NDC), een nieuw communicatieprotocol met technologische standaarden ontwikkelt door de International Air Transport Association (IATA). NDC gaat het

Lees verder

Met Finnair naar Azië

Finnair, de korte noordelijke route tussen Europa en Azië. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en achttien grote steden in Azië.

Lees verder