Emirates breidt netwerk uit met flydubai samenwerking

Met de uitbreiding van het flydubai-netwerk vliegt u door de gemakkelijke verbindingen naar meer dan 250 bestemmingen via het Emirates routenetwerk.

Dit geeft voordelen voor uw bagage tijdens de overstap. Want als u reist vanuit een Emirates-bestemming en een overstap heeft naar flydubai, zal uw bagage worden doorgestuurd naar uw eindbestemming. En u krijgt ook uw instapkaart voor uw overstap naar de flydubai-vlucht.

Als u reist vanuit een flydubai-bestemming en een overstap heeft naar Emirates, zal uw bagage worden doorgestuurd naar uw eindbestemming. Afhankelijk van uw overstap ontvangt u ofwel uw instapkaart voor uw overstap naar Emirates als u incheckt bij flydubai, of bij de flydubai-transferbalie voor uw overstap.

Als u landt in terminal 3 van Dubai International (DXB), kunt u gebruik maken van de service om direct naar de vertrekgates in terminal 2 te gaan voor de overstap naar uw flydubai-vlucht. Voor het sparen van Skywards Miles en Tier Miles voor flydubai-vluchten kunt u uw reis laten boeken via Emirates en combineer een Emirates- en een flydubai-vlucht.

En als u een Emirates Skywards Silver, Gold of Platinum member bent, kunt u profiteren van voordelen voor aansluitende vluchten van flydubai, zoals flydubai Business Class check-in, aanvullende ingecheckte bagage, extra Skywards Miles en prioriteit bij de aflevering van bagage.

Meer informatie over deze samenwerking kunt u terugvinden op de website van Emirates of neem contact op met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie en of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Emirates breidt netwerk uit met flydubai samenwerking"