Eindhoven Airport breidt uit

Onlangs heeft Eindhoven Airport plannen bekend gemaakt voor een grootschalige verbetering van het buitengebied en de bereikbaarheid van de luchthaven. Zo komt er o.a. een OV-terminal en een Kiss & Ride op de begane grond, waardoor parkeren op de verdiepingen daarboven mogelijk wordt. 

Ook komt er een wandelboulevard tussen de  parkeerterreinen P3, P4 en P5 die verbonden zijn met het gebied direct voor de terminal. De natuurlijke omgeving wordt waar mogelijk doorgetrokken in dit gebied om de wandelboulevard zo “groen” mogelijk te maken. Door verbeterde op- en afritten van de A2/N2 en A58 en door de vergroting van de capaciteit van omliggende wegen, wordt de bereikbaarheid van de luchthaven verbeterd.

De bouw van het buitengebied zal in 2016 van start gaan en is naar verwachting in 2018 gereed. De maatregelen voor de bereikbaarheid starten in 2017 en zijn naar verwachting in 2020 klaar zijn. 

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder