Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen de zekerheid dat er voldaan wordt aan kwaliteitsnormen.

Informatiebeveiliging

Sinds 2018 zijn alle kantoren van VCK Travel ISO 27001 gecertificeerd, waarmee wij al ruim 2,5 jaar voldoen aan de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging. Toen waren wij de eerste Travel Management Company in Nederland die voor de volledige organisatie het ISO certificaat 27001 heeft behaald.

Privacy

Om bedrijven te helpen met het beheersen van privacyrisico’s, is in 2019 de internationale privacy standaard ISO 27701 opgesteld. Een aanvulling op ISO 27001. Hiermee wordt voldaan aan het op een correcte manier beheren van persoonlijk identificeerbare informatie en helpt de standaard bij het naleven van privacywetgevingen.

Wederom eerste

Afgelopen weken heeft auditor DNV GL de afdelingen en kantoren van VCK Travel getoetst op de aanvullende eisen van ISO 27701. Met als resultaat dat wij zijn goed bevonden en hiermee dus AVG-proof zijn. Wij mogen de internationale privacy standaard ISO 27701 toevoegen aan de bestaande ISO 27001 certificering. Wederom zijn wij ook met deze norm de eerste Nederlandse Travel Management Company! Iets waar wij binnen VCK Travel heel trots op zijn.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hoe wij veilig en correct omgaan met uw bedrijfs- en reizigersinformatie? Neem contact op met onze Sales afdeling en wij vertellen u er graag over.

Deel deze pagina