Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen de zekerheid dat er voldaan wordt aan kwaliteitsnormen.

Informatiebeveiliging

Sinds 2018 zijn alle kantoren van VCK Travel ISO 27001 gecertificeerd, waarmee wij al ruim 2,5 jaar voldoen aan de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging. Toen waren wij de eerste Travel Management Company in Nederland die voor de volledige organisatie het ISO certificaat 27001 heeft behaald.

Privacy

Om bedrijven te helpen met het beheersen van privacyrisico’s, is in 2019 de internationale privacy standaard ISO 27701 opgesteld. Een aanvulling op ISO 27001. Hiermee wordt voldaan aan het op een correcte manier beheren van persoonlijk identificeerbare informatie en helpt de standaard bij het naleven van privacywetgevingen.

Wederom eerste

Afgelopen weken heeft auditor DNV GL de afdelingen en kantoren van VCK Travel getoetst op de aanvullende eisen van ISO 27701. Met als resultaat dat wij zijn goed bevonden en hiermee dus AVG-proof zijn. Wij mogen de internationale privacy standaard ISO 27701 toevoegen aan de bestaande ISO 27001 certificering. Wederom zijn wij ook met deze norm de eerste Nederlandse Travel Management Company! Iets waar wij binnen VCK Travel heel trots op zijn.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Hoe wij veilig en correct omgaan met uw bedrijfs- en reizigersinformatie? Neem contact op met onze Sales afdeling en wij vertellen u er graag over.

Deel deze pagina
IATA gaat mobiliteit verbeteren

IATA gaat mobiliteit verbeteren

De International Air Transport Association (IATA) heeft de start aangekondigd van een wereldwijde projectgroep voor mobiliteitshulpmiddelen, om het vervoer van hulpmiddelen zoals rolstoelen te onderzoeken en te verbeteren. Dit met als

Lees verder
Zorgeloos op vakantie

Zorgeloos op zakenreis

Als u besluit om op zakenreis te gaan, wilt u natuurlijk een zorgeloze trip waarbij u zich volledig kunt focussen op uw werk of het doel van de zakenreis. Kies voordat

Lees verder
KLM Corporate SAF promgramma

KLM zet in op duurzame brandstof

Tijdens de coronapandemie is een duurzame luchtvaart nog meer in de spotlight komen te staan. Een effectieve manier om de ecologische voetafdruk te verkleinen, is het vervangen van fossiele brandstof door

Lees verder