Een restaurant in de lucht

Luchtvaartmaatschappij Lufthansa wil haar Business Class passagiers een restaurantervaring bieden door het eten en drinken direct uit de galley te serveren. Net als in een restaurant worden passagiers persoonlijk welkom geheten, kunnen zij de bestelling doorgeven en wordt hun tafeltje gedekt.

De huidige trolleys worden vervangen door dienbladen. Het nieuwe concept is de afgelopen maanden getest op de routes naar New York en Johannesburg. Door de positieve reacties wordt het concept vanaf nu ook toegepast op andere routes, zoals naar Houston, Los Angeles en Singapore.

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder