Eén platform voor al uw toepassingen bij VCK Travel

Nu wij 2019 achter ons hebben gelaten en 2020 omarmd hebben, is het een mooi moment om een vooruitblik te geven op onze plannen voor 2020. Eén van de ontwikkelingen is ons nieuwe customer platform, dat op korte termijn geïntroduceerd gaat worden. Via een moderne interface krijgt u toegang tot alle informatie en applicaties met betrekking tot uw zakenreizen.

Herontwerp

Met het nieuwe platform hoeft u maar op één plek in te loggen om bij al uw VCK Travel applicaties te komen. Heel handig denken wij. Het herontwerp van de bestaande travel portal heeft er voor gezorgd dat er een dashboard is ontstaan met een nieuw strak design en krachtige functies van diverse tools en aanvraagmogelijkheden voor uw zakelijke reizen.

Geïnspireerd door feedback van onze klanten, hebben de afdelingen Account Management, Sales en Marketing vooral gekeken naar gebruiksvriendelijkheid en compleetheid van het platform. Daarom hebben wij dit nieuwe platform vooral praktisch en op gebruiksgemak ingericht. Door toevoegingen van onze tools aan het platform, zoals de rapportage-tool Analytics, Tripdrive of de track & trace tool, wordt dit een complete toegangsportal voor de klanten van VCK Travel.

Gebundeld

Het platform combineert allerlei losse toegangen tot de verschillende applicaties op één centrale plek. Uiteraard op diverse rechtenniveaus in te regelen en zoals u van ons gewend bent; rekening houdend met de privacy van uw data!

Vindt u deze nieuwe ontwikkeling van VCK Travel ook een uitkomst voor uw bedrijf of heeft u een bestaande VCK Travel portal en wilt u deze om laten zetten naar het vernieuwde dashboard? Laat ons het alvast weten, door contact op te nemen met uw Account Manager! Of volg de komende maanden onze nieuwsberichten voor meer informatie.

Beluister dit bericht
Deel deze pagina
×

"Eén platform voor al uw toepassingen bij VCK Travel"

Terugkeer van de My Emirates Pass

De My Emirates Pass is terug – een aanbieding die van een Emirates boarding pass een exclusieve kortingskaart maakt waarmee zakenreizigers gebruik kunnen maken van speciale voordelen en kortingen tot 50%

Lees verder

Het coronavirus

De situatie van bestemmingen waar het coronavirus opduikt, verandert continu. Wij houden de berichtgevingen van de ANVR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken goed in de gaten en verwijzen u dan

Lees verder

Singapore Airlines breidt uit

Vanaf oktober 2020 gaat Singapore Airlines vier keer per week vluchten aanbieden tussen Brussel en Singapore, uitgevoerd met de moderne Airbus A350. Een A350 van Singapore Airlines biedt plek aan 253

Lees verder