Een betrouwbaar parkeerproduct

De start van uw business trip begint bij het parkeren van uw auto op de luchthaven. Dit doet u natuurlijk het liefst op een plek waar de auto voor een bepaalde periode veilig onbeheerd kan blijven staan. Er is de laatste tijd veel te doen om louche parkeerbedrijven rondom de Nederlandse luchthavens. Zowel bij Schiphol Airport als bij Rotterdam The Hague Airport worden zakenreizigers regelmatig geconfronteerd met problemen met parkeerbedrijven. Auto’s zijn bij terugkomst beschadigd, hebben in woonwijken gestaan waar zij overlast veroorzaken of hebben ineens een hele andere kilometerstand. Zaken die u niet  bij terugkomst van uw business trip wenst.

Zakelijke parkeerproducten

Vanuit VCK Travel adviseren wij u te allen tijde te parkeren op de door de airport geadviseerde officiële parkeerplaatsen. Zo zijn er op Schiphol diverse zakelijke parkeerproducten die uitermate geschikt zijn voor zakenreizigers. Deze variëren van Schiphol Valet Parking P6 een exclusieve parkeerdienst voor langer dan drie dagen, tot Lang Parkeren op P3 of de Basic Parking op P4 in de maanden april tot en met oktober. Met een Privium Plus lidmaatschap kunt u zelfs terecht in een exclusieve parkeergarage en op een speciale sectie vooraan in P1. Ook Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport hebben zulke parkeerproducten die goed aansluiten op de wensen van de zakenreiziger.

Online reserveringsomgeving

Voor het reserveren van een parkeerplek zijn er online omgevingen beschikbaar. Door vooraf online te reserveren heeft u de beste plek en bespaart u ook nog eens kosten door het scherpe tarief.

Wilt u meer weten over online reserveren van parkeerplaatsen? Ga naar de Travel Info pagina op onze website voor meer informatie of neem contact op met onze Travel Consultants.

Beluister dit bericht
Deel deze pagina