Een architectonisch menu voor uw groepsreis

Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerpen van de gebouwde omgeving; inclusief steden, gebouwen, woningen, interieurs, landschappen, meubelen of objecten.” Maar ook het perfecte thema voor een incentive reis. Samen met het team, uw klanten of andere zakenrelaties een reis maken langs oude gebouwen of juist nieuwe architectonische meesterwerken. Een gezamenlijke activiteit inspireert, verbindt en motiveert. Het Corporate Events team van VCK Travel helpt u graag bij het vinden van de meest geschikte locatie met de leukste activiteiten.

Architectuur en technologie

Word een oude Griek in Athene en stap in het verleden. Herleef oude tijden met de nieuwste virtuele technologie. Door gebruik te maken van een tablet of een speciale bril waant u en uw gezelschap zich weer helemaal in het verleden. Luisterend naar de gids, gaat u 3.500 jaar terug en beleeft u de Akropolis, Olympia en Delphi van toen. U gelooft uw eigen ogen niet. Gelooft u ons ook niet? Bekijk alvast onderstaande video voor een voorproefje. 

De kroonjuweel

Gaat u liever naar ons buurland voor bijzondere bouwkunsten? Dat kan ook. Bewonder in Hamburg het kroonjuweel van de architectuur, het concertgebouw Elbphilharmonie en combineer dit met een bezoek aan het Havenkwartier. Dit district is momenteel het grootste stedelijke vernieuwingsgebied van Europa. Aan beide zijden van rivier de Elbe ontstaan duurzame gebouwen. Onder begeleiding van architecten kunt u de stedelijke vernieuwing in het Havenkwartier van dichtbij meemaken.

Urban ontwerpen en oude structuren

De oude industriële wijk van Tallinn, de hoofdstad van Estland, kan natuurlijk niet achterblijven. Deze wijk ligt dicht bij het oude centrum en heet het Rotermanni kwartier, vernoemd naar ondernemer Christian Abraham Rotermann. Het kwartier heeft een metamorfose ondergaan door urban ontwerpen te koppelen aan oude structuren. Bekijk de mix van ultramodern en industrieel tijdens een inspirerende rondleiding met de architecten. Ook de lunch in de wijk is een echte aanrader!

Zoals u ziet zijn er tal aan verschillende mogelijkheden voor een groepsreis, dit is enkel een greep uit de voorbeelden. Waar gaat uw volgende reis naartoe? Neem contact op met de Project Managers van VCK Travel Corporate Events en zij stellen graag met u het juiste menu voor u en uw gasten samen.

Deel deze pagina
×

"Een architectonisch menu voor uw groepsreis"