Duurzame energie toegankelijk voor 99.7 huishoudens

VCK Travel heeft in samenwerking met Sunny Cars 95,8 ton CO2-uitstoot gecompenseerd via GreenSeat en heeft hiervoor een certificaat ontvangen. GreenSeat ondersteunt organisaties met klimaatneutraal ondernemen. Zowel Sunny Cars als VCK Travel hebben een samenwerkingsovereenkomst met GreenSeat.

De huurauto’s van Sunny Cars, die in de periode van november 2016 t/m oktober 2017 zijn geboekt via VCK Travel, hebben 95,8 ton CO2-uitstoot teweeggebracht. Alle klanten die een huurauto van Sunny Cars via VCK Travel hebben geboekt, reisden vervolgens met een ‘groene’ auto. De compensatie van deze CO2-uitstoot is naar een gekwalificeerd project gegaan dat aangesloten is bij GreenSeat. GreenSeat investeert deze compensatie door CO2-uitstoot ter plaatse te verminderen door te investeren in houtskoolovens, biogas en of windmolens in ontwikkelingslanden. Door deze gezamenlijke samenwerking hebben we dit keer 99,7 huishoudens in ontwikkelingslanden toegang verkregen tot duurzame energie.  

Een belangrijke pijler van beide bedrijven is het verantwoord ondernemen. VCK Travel en Sunny Cars willen bijdragen aan een duurzame wereld voor de volgende generaties. Ze houden zich bezig met mensen bewust maken van het belang van een beter klimaat. Wilt u ook klimaatneutraal reizen? Boek dan uw reis bij VCK Travel.

Deel deze pagina
×

"Duurzame energie toegankelijk voor 99.7 huishoudens"