Dubai: ultieme service in een nieuwe wereld

Sky high

Wie Dubai al eens heeft bezocht heeft met eigen ogen kunnen ervaren dat de stad nieuw en jong is. Prachtige imposante gebouwen schieten als paddenstoelen uit de grond. En menig ondernemer vestigt zich in deze groeiende economie. In de afgelopen 20 jaar is de grote zandbak omgetoverd tot een bruisende stad. De prins van Dubai bezit het emiraat. Maar dat niet alleen; hij bezit vele gebouwen, de luchthaven en zelfs de nationale luchtvaartmaatschappij: Emirates. Het serviceniveau is net als zoveel in de stad. Sky high!

Economy Class erg comfortabel

In de spiksplinternieuwe A380 (die maar liefst 517 passagiers in een keer vervoert) ervaart de reiziger heel veel comfort. Reizen in de Economy Class betekent een vriendelijke bediening (er is altijd iemand die uw taal spreekt), goed eten, een uitgebreide keuze drankjes, een ruime stoel met veel beenruimte en een eigen multimedia systeem met diverse programma’s, series en films.

Business Class

Vliegt u Business Class, dan ervaart u deze luxe ook maar uiteraard kunt u hier gebruik maken van een uitgebreide keuze in heerlijk eten en drinken. Daarnaast kunt u onderuitzakken in uw stoel die volledig plat gaat maar ook plaatsnemen in de bar waar u onder het genot van een drankje kunt praten met andere passagiers en uw zaken voort kan zetten. Passagiers in First Class genieten van een privésuite die is uitgerust met een elektrische schuifdeur, een minibar, dimbare verlichting en een kaptafel met spiegel en garderobekast. Elke stoel heeft een ingebouwd massagesysteem en kan worden veranderd in een volledig vlak bed met matras. Tevens is er voor First Class passagiers de mogelijkheid om gebruik te maken van de Spa Shower. Op de luchthaven van Dubai kunnen reizigers uit de Business en First class gebruik maken van een riante lounge die voorzien is van alle gemakken. Dat maakt uw stopover wel zo comfortabel.

De (zaken)reiziger is koning

Emirates heeft de zakelijke reiziger hoog zitten. Zij zorgen er namelijk voor dat u onderweg kunt doorwerken. Er is wifi in het hele vliegtuig, stroomvoorziening bij uw stoel en doormiddel van diverse ingangen kunt u uw USB stick of laptop direct inpluggen in het systeem. Reizigers in Business Class worden door een chauffeur thuis opgehaald en met de chauffeur service weggebracht tot en met de eindbestemming.

Deel deze pagina
×

"Dubai: ultieme service in een nieuwe wereld"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder