Drukte op Schiphol werkt door in zakenreizen

Sinds eind april zijn er grote problemen op de luchthaven Schiphol, o.a. door een groot tekort aan security personeel. Schiphol heeft daarom besloten het aantal vertrekkende passagiers op de luchthaven in de komende zomerperiode drastisch te gaan beperken. De gevolgen hiervan zijn verstrekkend en zijn nu al merkbaar, doordat wij veel vragen krijgen over reeds geboekte vluchten. Alle annuleringen en omboekingen zorgen voor veel extra werk voor onze Business Travel Consultants.

De problemen beperken zich niet alleen tot het vliegen. Ook reizigers die er voor gekozen hebben met de trein naar Brussel te reizen hebben te horen gekregen dat door een tekort aan treinstellen Thalys besloten heeft een aantal treinen niet te laten rijden. Reizigers die in plaats van de trein met een huurauto naar Brussel of Düsseldorf willen gaan worden geconfronteerd met het wereldwijde gebrek aan huurauto’s vanwege een chiptekort bij autoproducenten.

Hotels beschikken vaak over minder personeel en ook restaurants kampen met een tekort aan bedienend personeel. U zult begrijpen dat  wij geen invloed hebben op deze omstandigheden.

We begrijpen dat alle berichten in de pers voor veel onrust bij u en uw zakenreizigers kunnen zorgen. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om deze reden verwerken wij op dit moment boekingen op basis van vertrekdatum. Dit doen we om er zo goed mogelijk voor te zorgen dat iedereen op reis kan.

Met de uitzonderlijk drukke zomerperiode voor de boeg  adviseren we u om serieus te overwegen of u uw zakenreis kunt uitstellen.

Besluit u in deze periode wel te reizen dan kunt u er op rekenen dat we er alles aan zullen doen om uw reis mogelijk te maken.


Deel deze pagina
×

"Drukte op Schiphol werkt door in zakenreizen"