Home > Nieuws > Doe uw aanvraag via WhatsApp

Doe uw aanvraag via WhatsApp

woensdag 4 mei 2016

Nog t/m 31 mei 2016 kunt u bij VCK Travel al uw zakelijke reisaanvragen, verzoeken en boekingen versturen via WhatsApp. Deze service bevindt zich momenteel in de testfase, om te kijken of wij WhatsApp in de toekomst verder uit willen breiden. De WhatsApp Service is speciaal voor de zakelijke klanten van VCK Travel. Meer informatie over de test, het gebruik en het aanmeldformulier treft u hieronder.
 

WhatsApp voor zakelijke klanten van VCK Travel
WhatsApp, iedereen kent het. Een gemakkelijke, handige en snelle manier om berichten te versturen en ontvangen. Om deze reden zijn wij een test gestart, waarbij het voor zakelijke klanten van VCK Travel mogelijk is om via WhatsApp aanvragen, verzoeken en boekingen te versturen. Gewoon tijdens uw reis, meeting of tussen afspraken door. De test duurt t/m 31 mei 2016. Vooralsnog zijn onze collega’s op WhatsApp alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Als de test positief verloopt, wordt de service verder uitgebreid.

Hoe het werkt
U registreert zich eenmalig via dit formulier, waardoor u geautoriseerd wordt om aanvragen via WhatsApp te sturen en te ontvangen. Onze collega’s herkennen u direct en ondernemen actie zodra er meldingen binnenkomen. De boekingen, aanvragen en bevestigingen worden vervolgens via het gebruikelijke proces verder behandeld.

Wij spreken u graag via WhatsApp!

Reisadvies Nicaragua aangepast

donderdag 17 mei 2018

Vandaag, donderdag 17 mei 2018, heeft het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies voor Nicaragua aangepast en worden reizigers geadviseerd om alleen naar Nicaragua te reizen indien noodzakelijk.

Lees verder