Home > Nieuws > Doe uw aanvraag via WhatsApp

Doe uw aanvraag via WhatsApp

woensdag 4 mei 2016

Nog t/m 31 mei 2016 kunt u bij VCK Travel al uw zakelijke reisaanvragen, verzoeken en boekingen versturen via WhatsApp. Deze service bevindt zich momenteel in de testfase, om te kijken of wij WhatsApp in de toekomst verder uit willen breiden. De WhatsApp Service is speciaal voor de zakelijke klanten van VCK Travel. Meer informatie over de test, het gebruik en het aanmeldformulier treft u hieronder.
 

WhatsApp voor zakelijke klanten van VCK Travel
WhatsApp, iedereen kent het. Een gemakkelijke, handige en snelle manier om berichten te versturen en ontvangen. Om deze reden zijn wij een test gestart, waarbij het voor zakelijke klanten van VCK Travel mogelijk is om via WhatsApp aanvragen, verzoeken en boekingen te versturen. Gewoon tijdens uw reis, meeting of tussen afspraken door. De test duurt t/m 31 mei 2016. Vooralsnog zijn onze collega’s op WhatsApp alleen bereikbaar tijdens kantooruren. Als de test positief verloopt, wordt de service verder uitgebreid.

Hoe het werkt
U registreert zich eenmalig via dit formulier, waardoor u geautoriseerd wordt om aanvragen via WhatsApp te sturen en te ontvangen. Onze collega’s herkennen u direct en ondernemen actie zodra er meldingen binnenkomen. De boekingen, aanvragen en bevestigingen worden vervolgens via het gebruikelijke proces verder behandeld.

Wij spreken u graag via WhatsApp!

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder