Home > Nieuws > Dineren op 10.000 meter hoogte met China Southern Airlines

Dineren op 10.000 meter hoogte met China Southern Airlines

dinsdag 4 december 2018

Een drie gangen diner, gebakken eieren voor ontbijt of een traditioneel Aziatisch gerecht? Bij China Southern Airlines kunt u kennis maken met de Aziatische en westerse keuken, onder het genot van een glas wijn van een bekend wijnhuis op 10.000 meter hoogte. 

Het diner voor Business Class passagiers begint met een warme en koude canapé, gevolgd door een soep en een koud voorgerecht. Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit verschillende gerechten met warm brood. Voor het nagerecht kunt u kiezen tussen kaasplankje, fruit, ijs of cheesecake. China Southern Airlines biedt Economy Class passagiers een diner met als keuze warm brood met noedels biefstuk of rijst met varkensvlees. Daarnaast groente en fruit/toetje.

Kiest u voor één van de Chinese hoofdgerechten, dan illustreren deze de opvallende smaken van de Kantonese (Lingnan) keuken. Ontdek de smaken van deze authentieke Chinese specialiteiten. De gerechten kunnen bestaan uit een kom rundvleesnoedels, evenals een Kantonese rijststoofpot en rijstnoedels in Guangdong-stijl. Onder het genot van uw diner kunt u kiezen uit een assortiment van tientallen wijnen van bekende wijnhuizen uit verschillende landen. Beroemde merken van brandy, whisky en likeuren zijn ook aanwezig tijdens uw vlucht. 

Heeft u religieuze en/of medische behoeften? Contact onze Travel Consultants minstens 24 uur voor vertrek voor uw speciale maaltijdwensen of bekijk het assortiment op de China Southern Airlines' website voor meer informatie.

"Dineren op 10.000 meter hoogte met China Southern Airlines"

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder