Dineren aan boord in restaurant-stijl met Cathay Pacific

Zakenreizigers die Business Class vliegen tussen Amsterdam en Hongkong met Cathay Pacific, kunnen nu dineren in restaurant-stijl. Het nieuwe, door hospitality geleide concept, is speciaal ontworpen om klanten meer keuze te bieden met meer gerechten en meer flexibele tijden. Daarnaast is het nieuwe menu ontwikkeld in samenwerking met May Chow, één van Hongkongs meest gevraagde chef-koks en ze werd in 2017 uitgeroepen tot Asia’s Best Female Chef.

De maaltijdservice biedt een nieuw à-la-cartemenu op vaste tijden waarbij passagiers in Business Class kunnen kiezen uit een keuze uit drie voorgerechten, zes hoofdgerechten en drie desserts of een kaasplankje.

Het menu biedt een breder scala aan gerechten dan ooit tevoren, bevat gezondere opties, plus westerse en Hong Kong-favorieten. Voor diegenen die een snel en lichter alternatief zoeken voor het à la carte menu, is een Express Meal beschikbaar. Voorbeelden van dit menu zijn champignonroomsoep of warme farrosalade met venkel.

Om meer keuze en flexibiliteit te bieden is een selectie van de populairste gerechten, zoals de signature burger van Cathay Pacific, en een keuze aan snacks ook tussen de vaste servicetijden beschikbaar of kunnen deze gekozen worden als hoofdmaaltijd.

Passagiers kunnen voortaan hun ontbijtkeuze via een bestelkaart al selecteren voordat ze gaan slapen, zodat ze van de maximale rust kunnen genieten. De overige maaltijdbestellingen worden door het cabinepersoneel met individuele gesprekken opgenomen, om een stillere en rustigere cabineomgeving te creëren. De hoofdmaaltijden worden vervolgens zorgvuldig aan boord opgemaakt en persoonlijk geserveerd om zowel de presentatie als de kwaliteit te verbeteren, aangezien de maaltijdcomponenten afzonderlijk kunnen worden verwarmd.

Voor meer informatie over Cathay Pacific en haar maaltijdservice, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Dineren aan boord in restaurant-stijl met Cathay Pacific"

Wat betekent NDC voor u?

Heeft u al gehoord van NDC? Wij bedoelen hiermee de New Distribution Capability (NDC), een nieuw communicatieprotocol met technologische standaarden ontwikkelt door de International Air Transport Association (IATA). NDC gaat het

Lees verder

Met Finnair naar Azië

Finnair, de korte noordelijke route tussen Europa en Azië. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en achttien grote steden in Azië.

Lees verder