Home > Nieuws > De vernieuwde app van VCK Travel, AirGo-M, is nu gratis te downloaden

De vernieuwde app van VCK Travel, AirGo-M, is nu gratis te downloaden

dinsdag 5 december 2017

De wereldwijd meest gebruikte reis apps van Worldmate en Tripit zijn overgegaan in andere handen, waardoor de continuïteit van het gebruik daarvan voor veel zakenreizigers is gestopt. De overige beschikbare apps op het gebied van reizen bieden vaak te weinig mogelijkheden, of sluiten op andere wijze niet aan bij de wensen van onze klanten. Daarom heeft VCK Travel besloten om in eigen beheer een nieuwe versie van AirGo-M en een heel nieuw mobiel platform te ontwikkelen.

Al uw reisinformatie binnen handbereik
In AirGo-M worden alle gemaakte boekingen automatisch getoond, of deze nu via ons online boekingsplatform AirGo zijn gemaakt of via onze Travel Consultants. Naast het tonen van alle reisdocumenten zoals bijvoorbeeld een vliegticket, hotelkamer of huurauto, kan de passagier ook aanvullende informatie in de app bekijken over onder andere airports, terminals en gates – waar dan ook ter wereld.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat gegevens veilig zijn
Security is bij VCK Travel een absolute must. Om de beveiliging van gegevens hoeven reizigers zich dan ook geen zorgen te maken. Alle gegevens worden lokaal in ons kantoor opgeslagen in een encrypted database en gebruikers van de app worden geauthentiseerd door middel van een telefoonnummer en hebben alleen toegang tot hun eigen data.

Deze eerste nieuwe versie van AirGo-M is gratis beschikbaar in de appstore van Apple en de Google Play appstore.

Over een paar weken zal de volgende versie alweer verschijnen met nog meer mogelijkheden. AirGo-M is continu in ontwikkeling. Dagelijks is ons team van developers bezig met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Wilt u meer informatie over AirGo-M? Ga naar www.airgo-m.nl of neem contact op met VCK Travel.

"De vernieuwde app van VCK Travel, AirGo-M, is nu gratis te downloaden"

Graag gedaan!

donderdag 14 december 2017

Aan alle reizigers die wij tijdens de sneeuwverstuivingen binnen en buiten kantoortijden hebben geholpen om thuis te komen: graag gedaan. Wij zijn er als u ons nodig heeft.

Lees verder

KLM Flight Bundle

dinsdag 5 december 2017

Vliegt u vaker dan drie keer per jaar binnen Europa? Kijk dan eens naar de Flight Bundle van KLM. Met KLM Flight Bundle legt u vooraf uw bestemming(en) en...

Lees verder