Home > Nieuws > De vernieuwde app van VCK Travel, AirGo-M, is nu gratis te downloaden

De vernieuwde app van VCK Travel, AirGo-M, is nu gratis te downloaden

dinsdag 5 december 2017

De wereldwijd meest gebruikte reis apps van Worldmate en Tripit zijn overgegaan in andere handen, waardoor de continuïteit van het gebruik daarvan voor veel zakenreizigers is gestopt. De overige beschikbare apps op het gebied van reizen bieden vaak te weinig mogelijkheden, of sluiten op andere wijze niet aan bij de wensen van onze klanten. Daarom heeft VCK Travel besloten om in eigen beheer een nieuwe versie van AirGo-M en een heel nieuw mobiel platform te ontwikkelen.

Al uw reisinformatie binnen handbereik
In AirGo-M worden alle gemaakte boekingen automatisch getoond, of deze nu via ons online boekingsplatform AirGo zijn gemaakt of via onze Travel Consultants. Naast het tonen van alle reisdocumenten zoals bijvoorbeeld een vliegticket, hotelkamer of huurauto, kan de passagier ook aanvullende informatie in de app bekijken over onder andere airports, terminals en gates – waar dan ook ter wereld.

Klanten kunnen erop vertrouwen dat gegevens veilig zijn
Security is bij VCK Travel een absolute must. Om de beveiliging van gegevens hoeven reizigers zich dan ook geen zorgen te maken. Alle gegevens worden lokaal in ons kantoor opgeslagen in een encrypted database en gebruikers van de app worden geauthentiseerd door middel van een telefoonnummer en hebben alleen toegang tot hun eigen data.

Deze eerste nieuwe versie van AirGo-M is gratis beschikbaar in de appstore van Apple en de Google Play appstore.

Over een paar weken zal de volgende versie alweer verschijnen met nog meer mogelijkheden. AirGo-M is continu in ontwikkeling. Dagelijks is ons team van developers bezig met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Wilt u meer informatie over AirGo-M? Ga naar www.airgo-m.nl of neem contact op met VCK Travel.

"De vernieuwde app van VCK Travel, AirGo-M, is nu gratis te downloaden"

Aangekondigde staking Air France do 22 feb 2018

woensdag 21 februari 2018

De piloten, het cabinepersoneel en de grondmedewerkers van Air France hebben aangekondigd dat zij morgen, donderdag 22 februari 2018, gaan staken. Verwacht wordt dat een kwart van de Air France vluchten uitvalt,...

Lees verder

Cycloon Gita nadert Nieuw-Zeeland

dinsdag 20 februari 2018

Door de naderende cycloon Gita in Nieuw Zeeland is vandaag, dinsdag 20 februari 2018, de noodtoestand uitgeroepen in Christchurch, de op één na grootste stad van het land gelegen op...

Lees verder

Zonnepanelen op All Weather Terminal VCK Group

dinsdag 20 februari 2018

Afgelopen maand leverde KiesZon, een duurzame energieleverancier die grootschalige zonnestroomprojecten voor bedrijven realiseert, 1890 panelen voor de 25 meter hoge All Weather Terminal van VCK Group in de Scandia Terminal in Amsterdam.

Lees verder

Sneller door security in VS bij KLM en Air France

dinsdag 20 februari 2018

Het Precheck programma van de Amerikaanse Transport Security Administration, waarmee reizigers op meer dan 200 Amerikaanse luchthavens sneller de security checks kunnen passeren, is nu ook beschikbaar voor passagiers van Air...

Lees verder