De terugkeer van China Southern Airlines’ A380

China Southern Airlines zet vanaf 15 juli 2019 weer de A380 in op de route Amsterdam naar Beijing. Vanaf deze datum worden de dagelijkse vluchten CZ346/5 tot het einde van het hoogseizoen (30 september 2019) met dit toestel uitgevoerd, waarmee de totale capaciteit wordt uitgebreid met meer dan 200 extra stoelen.

De A380 heeft drie klassen aan boord, namelijk First Class, Business Class en Economy Class. De First Class bestaat uit acht privé cabins waarin men kan genieten van ultieme luxe en exclusiviteit. De Business Class heeft 70 full-flat stoelen en door de 1-2-1 stoelconfiguratie hebben alle passagiers directe toegang tot het gangpad. De Economy Class heeft 428 stoelen, 19 stoelen minder dan op de klassieke A380 lay-out waardoor extra ruimte gecreëerd wordt voor de passagier.

Vanaf Beijing kunnen passagiers doorvliegen naar zowel binnenlandse als internationale bestemmingen. China Southern biedt in principe elke bestemming aan in China, want het heeft de meest intensieve binnenlandse netwerk. Maar er is meer, passagiers kunnen ook overstappen naar Hong Kong, Japan en Korea.

Over China Southern Airlines
China Southern Airlines beschikt over een vloot van meer dan 840 passagiers en vracht vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij is de grootste van Azië en derde ter wereld.

In 2018 werden er ruim 140 miljoen passagiers aan boord verwelkomd. Vanaf Amsterdam vertrekt er dagelijks één vlucht naar de hub Guangzhou en één naar Beijing. Vanaf Guangzhou zijn er goede doorverbindingen naar 20 bestemmingen in Zuidoost-Azië en 8 in Oceanië.

Wilt u meer weten over de routes van China Southern Airlines of wilt u uw ticket boeken? Neemt u dan contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u graag!

Deel deze pagina
×

"De terugkeer van China Southern Airlines’ A380"