De nieuwe Premium Economy klasse van Lufthansa

Met de nieuwe Premium Economy klasse speelt Lufthansa direct in op de behoefte van zakenreizigers. Zo kunt u genieten van ruimere stoelen met meer beenruimte , een zeer uitgebreid entertainment programma, en een eigen stopcontact om bijvoorbeeld uw telefoon of laptop te kunnen opladen.

Nog meer….

Daarbij ontvangt u een gratis tasje met handige reisaccessoires en wordt u verwelkomt met een fris drankje. Iedere stoel is voorzien van een fles water en reizigers kunnen hun maaltijd (geserveerd op servies) zelf kiezen van een menukaart. Iedere stoel is voorzien van een eigen scherm met afstandsbediening. Er is ook een uitgebreide keuze aan magazines aan boord. Tenslotte mogen reizigers meer bagage meenemen (2 stuks van maximaal 23 kg) en krijgen (tegen een meerprijs) toegang tot de lounge.

Waar en wanneer?

De nieuwe stoelen worden het komende jaar geplaatst op diverse kisten naar diverse bestemmingen. Eerst komende de grote zakelijke bestemmingen in Azië en Noord America aan de beurt. Wilt u weten wanneer uw bestemming aan de beurt is?
Klik dan hier.

Deel deze pagina
×

"De nieuwe Premium Economy klasse van Lufthansa"