De nieuwe autohuurervaring van Avis

De Preferred-leden van Avis Budget Group worden beloond voor hun loyaliteit. Deelnemen is snel, eenvoudig en volledig gratis en u profiteert van voordelen zoals een gratis weekendhuur en upgrades, Priority Servicebalies en gunstige parkeerplaatsen. Ideaal voor de zakenreiziger. Avis Preferred is op bijna 3500 verhuurlocaties wereldwijd beschikbaar.

Avis is vastberaden om uw autohuurervaring opnieuw uit te vinden en binnen deze doelstelling hoort een goede communicatie van connected fleet tot de Avis App voor op uw mobiele telefoon. De App deelt onder andere belangrijke informatie over de huur, een verandering of upgrade van uw huurauto of helpt u deze te lokaliseren.

Download de App

Ervaar als zakenreiziger de complete Avis App. Download de app en u heeft de volledige controle over de huur van uw auto. Wijzig of upgrade uw huur als u een huurlocatie nadert en kies het exacte merk en model dat u wilt. Alles met één druk op de knop. De zelfservicefunctionaliteit is ingeschakeld bij de deelnemende Avis-vestigingen in heel Europa.

Wilt u uw auto huren bij Avis Budget Group? Neem contact met ons op, onze Travel Consultants helpen u graag bij al uw vragen of uw boeking.

Deel deze pagina
×

"De nieuwe autohuurervaring van Avis"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder