De nieuwe autohuurervaring van Avis

De Preferred-leden van Avis Budget Group worden beloond voor hun loyaliteit. Deelnemen is snel, eenvoudig en volledig gratis en u profiteert van voordelen zoals een gratis weekendhuur en upgrades, Priority Servicebalies en gunstige parkeerplaatsen. Ideaal voor de zakenreiziger. Avis Preferred is op bijna 3500 verhuurlocaties wereldwijd beschikbaar.

Avis is vastberaden om uw autohuurervaring opnieuw uit te vinden en binnen deze doelstelling hoort een goede communicatie van connected fleet tot de Avis App voor op uw mobiele telefoon. De App deelt onder andere belangrijke informatie over de huur, een verandering of upgrade van uw huurauto of helpt u deze te lokaliseren.

Download de App

Ervaar als zakenreiziger de complete Avis App. Download de app en u heeft de volledige controle over de huur van uw auto. Wijzig of upgrade uw huur als u een huurlocatie nadert en kies het exacte merk en model dat u wilt. Alles met één druk op de knop. De zelfservicefunctionaliteit is ingeschakeld bij de deelnemende Avis-vestigingen in heel Europa.

Wilt u uw auto huren bij Avis Budget Group? Neem contact met ons op, onze Travel Consultants helpen u graag bij al uw vragen of uw boeking.

Deel deze pagina
×

"De nieuwe autohuurervaring van Avis"

Etihad’s BusinessConnect

Etihad gelooft dat de reis van de zakenreiziger meer moet zijn dan alleen de reis zelf. Het moet een persoonlijke ervaring zijn, met op maat gemaakte opties voor elke stap. Etihad

Lees verder

Met Turkish Airlines naar Azië

Turkish Airlines breidt haar netwerk uit in China. Dit najaar zal Turkish Airline starten met vluchten naar Xi’an. Dat wordt de vierde Chinese bestemming, na Beijing, Guangzhou en Shanghai en tevens

Lees verder