De gehele Rijksoverheid als klant, is iets om trots op te zijn

VCK Travel heeft de aanbesteding van de gehele Rijksoverheid gewonnen en heeft alle Ministeries maar ook de Politie vanaf 1 december jl. voor de komende jaren als klant. De partijen die mee deden aan deze aanbesteding moesten onder andere voldoen aan hoge eisen qua dataveiligheid en een transparant verdienmodel. Allebei vrij logisch, zeker die laatste, want er wordt gebruik gemaakt van gemeenschapsgeld.

De gestelde voorwaarden van de Rijksoverheid zijn geen enkel probleem bij ons. Ed Berrevoets, Managing Director VCK Travel, geeft dan ook aan; “Het draait toch allemaal om de klant? In onze dienstverlening is het alleen van belang of wij waarde hebben voor onze klanten. Dit betekent luisteren, begrijpen en anticiperen. Jaren geleden hebben wij voor de overheid al een 100% transparante dienstverlening ingericht. Daarbij zijn wij open over welke kosten wij moeten maken en wat onze inkomsten zijn”. Ook de dataveiligheid in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is bij ons ingeregeld met de ISO 27001 certificering. Hierin was VCK Travel zelfs de eerste travel management company (TMC) van Nederland.

De afgelopen zes jaar verzorgden wij al de zakenreizen voor het onderdeel 3W van de Rijksoverheid, welke nu dus wordt gecontinueerd. Hier komen dan het Ministerie van Justitie en Veiligheid, het Ministerie van Defensie en de Politie met als extra onderdeel de AIVD bij, wat neerkomt op de gehele Rijksoverheid. Op 1 december 2018 startte de dienstverlening van alle onderdelen uitgezonderd de Politie, deze start op 1 januari 2019. “Er is hard gewerkt aan het inrichten van de operatie en processen, maar het is gelukt. Wij zijn blij met deze klant met bijzondere kenmerken en eigenschappen”, aldus een trotse Berrevoets. “Het is de beloning voor onze transparante werkwijze en klantgerichtheid. De overheid heeft ervaren dat wij onze bedrijfsprocessen aanpassen aan de wens van de klant, om maximale efficiency en kostenbesparing te realiseren.”

Wilt u ook transparante zakenreizen en er zeker van zijn dat uw informatie bij ons veilig is? Boek dan uw zakenreizen bij VCK Travel, wij zijn gespecialiseerd in Business Travel, Marine Travel en Government Travel.

Deel deze pagina
×

"De gehele Rijksoverheid als klant, is iets om trots op te zijn"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder