COVID-19 maatregelen bij Qatar Airways

Vlieg met Qatar Airways

Qatar Airways heeft zich tijdens de uitbraak van COVID-19 ingezet om zoveel mogelijk vluchtroutes te behouden om op deze manier velen gestrande (zaken)reizigers terug te laten keren naar hun huisadres en essentiële beroepen door te laten vliegen. Zij bieden momenteel al 650 wekelijkse vluchten aan naar meer dan 90 bestemmingen en het netwerk blijft hierin nog in groeien.

Veiligheid en hygiëne

Indien u weer zakelijk gaat reizen, is veiligheid en hygiëne belangrijk. De maatregelen die Qatar Airways hierin heeft genomen zijn van de hoogste standaard, waarbij u vanaf de check-in tot uw vlucht nieuwe procedures zal tegenkomen. Denk hierbij aan een aangepaste instapprocedure waarbij het contact tussen passagiers en het personeel wordt beperkt. Het cabinepersoneel draagt mondmaskers, veiligheidsbrillen, handschoenen en een beschermende pak. Ook u ontvangt een beschermingskits met een gelaatsscherm welke aan boord gedragen dient te worden. Bekijk hier het complete pakket aan maatregelen.

Versoepeld boekingsbeleid

U kunt met een gerust hart een eerstvolgende zakenreis plannen, Qatar Airways biedt u namelijk een versoepeld boekingsbeleid aan. Zo kunt u uw zakenreis bijvoorbeeld onbeperkt kosteloos uitstellen indien dat voor vertrek nodig blijkt te zijn, inwisselen voor een voucher, een restitutie aanvragen of zelfs de bestemming wijzigingen.

Punten sparen

Heeft u regelmatig tickets geboekt van Qatar Airways en staat u hier in de toekomst ook voor open? Dan zou het interessant kunnen zijn om u in te schrijven voor het zakelijke spaarprogramma Beyond Business by Qatar Airways. Hiermee verdient u Qrewards welke ingewisseld kunnen worden op vluchten naar alle bestemmingen van Qatar Airways.

Wilt u een ticket boeken bij Qatar Airways en hun excellente service ervaren? Of wilt u meer informatie over het spaarprogramma? Neem contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie.

Deel deze pagina
×

"COVID-19 maatregelen bij Qatar Airways"