COVID-19 legt autorisatie onder het vergrootglas

Reizen wordt anders met COVID-19. Steeds meer grenzen gaan open, wat zakenreizen makkelijker maakt. Maar misschien wilt u wel dat uw medewerkers of reizigers nog niet naar bepaalde bestemmingen of gebieden reizen, of wilt u een extra controle inregelen bij het boeken van uw zakenreizen. In deze bijzondere tijd draait het om veiligheid en gezondheid en die situatie kan niet overal gegarandeerd worden en is niet overal hetzelfde of zoals u gewend bent in Nederland.

Trend

Momenteel zien wij bij VCK Travel een trend dat klanten het autorisatieproces onder het vergrootglas leggen. En dat is een wereldwijde trend, want van andere buitenlandse Radius Travel members vernemen wij dezelfde ontwikkelingen. Het is een logisch gevolg van de uitbraak van het coronavirus en wij adviseren onze klanten na te denken over deze autorisatie. Kan iedereen zo maar elke reis boeken? Heeft u bepaald welke reizen zonder interne goedkeuring kunnen worden geboekt of zijn er restricties en moeten deze bij bepaalde bestemmingen eerst goedgekeurd worden? Het toetsen en doorvoeren van aanpassingen in het autorisatieproces zijn zaken waar wij u bij ondersteunen als uw Travel Management Company.

Full service

Indien u controle wilt hebben over wie waar heen gaat, is een full service dienstverlening uitstekend voor u. Want in een online booking tool kunt u deze autorisatie niet of slechts beperkt toevoegen en bent u deze controle kwijt. Dat is iets wat u in deze tijd niet zou moeten willen. Bij VCK Travel is deze autorisatie perfect in te regelen in onze full service dienstverlening. Uw wensen bespreken wij samen en deze worden vastgelegd, waarna de operatie voor u wordt verzorgd.

Nog in tact?

Een ander vervelend gevolg van COVID-19 kan zijn, dat er zich personele wijzigingen hebben voorgedaan in uw organisatie. Door deze wijzigingen kan het voorkomen dat uw autorisatiestructuur niet meer in tact is. Zorg dat wij op de hoogte zijn van de wijzigingen van uw geautoriseerde boekers. Zo kunnen wij samen zorgen dat uw zakenreizigers weer snel voor u op pad kunnen met de juiste goedkeuringen.

Contact

Bent u na het lezen van dit artikel ook overtuigd geraakt, dat onze full service in de huidige omstandigheden misschien beter bij u past dan een online booking tool? Of wilt u ook een autorisatie toevoegen in het boekingsproces van uw zakelijke reizen? Geen probleem, neem contact op met uw Account Manager en zij gaan voor u aan de slag.

Beluister dit bericht
Deel deze pagina
×

"COVID-19 legt autorisatie onder het vergrootglas"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder