Controleer deze checklist voordat u naar Nederland (terug)reist

Inreizen in Nederland

De Nederlandse overheid heeft een checklist opgesteld voor inreizen in Nederland. Verblijft u momenteel in het buitenland en wilt u (terug) naar Nederland? Controleer dan deze lijst voordat u vertrekt. Bijvoorbeeld of er een inreisverbod en/of een vliegverbod is voor het land waar u zich bevindt, welke testuitslagen en verklaringen u moet laten zien bij vertrek en of u in quarantaine gaat als u in Nederland aankomt.

Klik hier om de checklist van de Nederlandse overheid te bekijken. Het is mogelijk dat deze aangepast wordt indien de situatie rondom COVID-19 verandert. Ga goed voorbereid op reis en check altijd de laatste informatie.

Reizen is er door COVID-19 niet eenvoudiger op geworden, met de continu veranderende regels en restricties. Neem contact op met onze Travel Consultants. Zij zijn er voor u, om uw zakelijke reis te organiseren.

Deel deze pagina
×

"Controleer deze checklist voordat u naar Nederland (terug)reist"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder