ConnectionSaver – United Airlines

United Airline introduceert haar nieuwe tool: ConnectionSaver. Deze tool is er op gericht om de ervaringen van reizigers met aansluitende United vluchten te optimaliseren. Waar voorheen grondmedewerkers van United airlines gevoel besloten of een vliegtuig moest blijven wachten op een andere vlucht of niet, gebeurt dit nu met de hulp van de nieuwste technologie.

Voldoende overstaptijd en geen hinder

Deze technologie bepaalt of een vlucht moet blijven wachten of niet. De overstappende passagiers krijgen via de tool een gepersonaliseerd sms-bericht wanneer zij geland zijn met informatie over de volgende vlucht en een routebeschrijving naar de nieuwe gate. De tool zit zodanig in elkaar dat er genoeg overstaptijd is om de aansluitende vlucht te halen zonder dat het de andere reizigers hindert. Tot nu toe is de gemiddelde wachttijd zes minuten, waarmee meer dan 14.400 reizigers hun vlucht alsnog gehaald hebben die ze anders gemist zouden hebben.

Bij steeds meer hubs

Het doel van de ConnectionSaver is om zowel de passagiers als de medewerkers van de airline de meest up-to-date informatie te bieden om de overstap zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder stress. De tool is in februari 2019 uitgerold op de van Denver International Airport en is vervolgens uitgebreid naar Chicago O’Hare International Airport. Dit zijn twee van de meest drukke vlieghubs van de maatschappij. In het najaar zal deze ConnectionSaver-tool zich verder uitbreiden naar de andere hubs van United en alle luchthavens waar United actief is.

Heeft u vragen over ConnectionSaver of wilt u uw ticket boeken? Neem contact op met uw Travel Consultant, zij helpen u graag!

Deel deze pagina
×

"ConnectionSaver – United Airlines"