Codeshare overeenkomst Emirates en flydubai

Reizigers van Emirates, kunnen nu als aanvulling op het Emirates netwerk ook vliegen naar de bestemmingen van luchtvaartmaatschappij flydubai.

Passagiers die vliegen met Emirates, checken de bagage in voor hun eindbestemming en ontvangen een instapkaart voor het deel van de vlucht dat door flydubai wordt uitgevoerd. Dit geldt ook voor reizigers die vertrekken met flydubai en die overstappen op een Emirates vlucht. De instapkaart wordt afgegeven bij het inchecken, of bij de transferdesk van flydubai in Terminal 2 op Dubai Airport, voordat passagiers doorgaan naar Terminal 3 om verder te reizen met Emirates.

Tijdens de complete reis van het codeshare vluchtschema gelden de bagagevrijdom en bagagekosten van Emirates, ook als het eerste deel van de reis wordt uitgevoerd door flydubai. Wanneer u zowel vliegt met Emirates als met flydubai, wordt u bij aankomst op Dubai International Airport door Emirates met een bus van Terminal 3 naar de gate van flydubai in Terminal 2 gebracht. Bent u lid van Skywards, het spaarprogramma van Emirates? Dan verdient u Skywards en niveau mijlen tijdens alle vluchten met een Emirates vluchtnummer en tijdens retourvluchten die worden uitgevoerd door flydubai tussen Dubai en Praag, Masqat en Koeweit. Ook hebben Emirates Skywards Silver-, Gold- en Platinum-leden recht op extra bagagevrijdom, mogen zij inchecken bij de Businessclass balies en krijgen ze voorrang bij het labelen van de bagage. Voor meer informatie over de mogelijkheden of assistentie bij het boeken van uw ticket, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: Emirates

Deel deze pagina
×

"Codeshare overeenkomst Emirates en flydubai"