China Southern, de Azië en Oceanië specialist

China Southern zet sinds 1 oktober de Boeing 787-9 Dreamliner in op de lijndienst tussen Guangzhou en Schiphol. Aan boord van de Dreamliner is plek voor 297 passagiers. Daarvan reizen 28 passagiers in de businessclass en 269 passagiers in de economyclass.

Onboard service

China Southern biedt een uitstekende service aan boord. In de businessclass biedt de carrier een flatbed service, direct aisle seating en gratis wifi. In de economyclass ontvangt de zakenreiziger een gratis amentiy kit en heeft men keuze uit een Westers en Oosters menu.

Amsterdam

Vanuit Amsterdam heeft China Southern drie dagelijkse vluchten, één naar de hub Guangzhou en twee naar Beijing (inclusief een codeshare vlucht met de KLM). Vanuit Guangzhou worden de meeste doorverbindingen aangeboden.

Azië en Oceanië

Met meer dan 138 bestemmingen binnen China is er bijna geen binnenlandse luchthaven waar China Southern niet heen vliegt. Verder vliegt zij ook naar 50 bestemmingen in (Zuidoost) Azië en is China Southern een echte Oceanië specialist met ruim 90 vluchten per week vanuit Guangzhou naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Transit hotel

Is uw overstaptijd langer dan acht uur? China Southern biedt gratis hotelaccommodatie en pick-up service aan. Bij aankomst op dit vliegveld krijgen passagiers bij de transfer desk een hotel toegewezen en worden zij met een shuttlebus heen en weer gebracht. Met de 144 uur visumvrije regeling is het zelfs mogelijk om Guangzhou te verkennen en de highlights te bezoeken.

Heeft u vragen over de service van China Southern of wilt u uw ticket boeken? Onze Travel Consultants helpen u graag.

Deel deze pagina
×

"China Southern, de Azië en Oceanië specialist"

Uitkijken naar een zakelijke bestemming

Uitkijken naar corporate events

Nu er allerlei versoepelingen worden doorgevoerd naar aanleiding van COVID-19, is het opstarten van corporate events weer mogelijk, zowel in Nederland als in het buitenland. Heeft u er al weer zin

Lees verder