China Southern, de Azië en Oceanië specialist

China Southern zet sinds 1 oktober de Boeing 787-9 Dreamliner in op de lijndienst tussen Guangzhou en Schiphol. Aan boord van de Dreamliner is plek voor 297 passagiers. Daarvan reizen 28 passagiers in de businessclass en 269 passagiers in de economyclass.

Onboard service

China Southern biedt een uitstekende service aan boord. In de businessclass biedt de carrier een flatbed service, direct aisle seating en gratis Wifi. In de economyclass ontvangt de zakenreiziger een gratis amentiy kit en heeft men keuze uit een Westers en Oosters menu. Welkom bij China Southern!

Amsterdam

Vanuit Amsterdam heeft China Southern drie dagelijkse vluchten, één naar de hub Guangzhou en twee naar Beijing (incl. een codeshare vlucht met de KLM). Vanuit Guangzhou worden de meeste doorverbindingen aangeboden.

Azië en Oceanië

Met meer dan 138 bestemmingen binnen China is er bijna geen binnenlandse luchthaven waar China Southern niet heen vliegt. Verder vliegt zij ook naar 50 bestemmingen in (zuidoost) Azië. Naast deze vluchten is China Southern ook een echte Oceanië specialist met ruim 90 vluchten per week vanuit Guangzhou naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Transit hotel

Is de overstaptijd langer dan 8 uur? China Southern biedt gratis hotelaccommodatie en pick-up service aan. Bij aankomst op dit vliegveld krijgen passagiers bij de transfer desk een hotel toegewezen en worden zij met een shuttlebus heen en weer gebracht. Met de 144 uur visumvrije regeling is het zelfs mogelijk om Guangzhou te verkennen en de highlights te bezoeken.

Heeft u vragen over de service van China Southern of wilt u uw ticket boeken? Onze Travel Consultants helpen u graag.

Deel deze pagina
×

"China Southern, de Azië en Oceanië specialist"

Etihad’s BusinessConnect

Etihad gelooft dat de reis van de zakenreiziger meer moet zijn dan alleen de reis zelf. Het moet een persoonlijke ervaring zijn, met op maat gemaakte opties voor elke stap. Etihad

Lees verder

Met Turkish Airlines naar Azië

Turkish Airlines breidt haar netwerk uit in China. Dit najaar zal Turkish Airline starten met vluchten naar Xi’an. Dat wordt de vierde Chinese bestemming, na Beijing, Guangzhou en Shanghai en tevens

Lees verder