Home > Nieuws > China Southern Airlines’ Sky Pearl Club en Sky Lounge

China Southern Airlines’ Sky Pearl Club en Sky Lounge

maandag 26 november 2018

Heeft u een vlucht op de planning staan met China Southern Airlines? Maak dan snel kennis met de voordelen van het Frequent Flyer Programma ‘Sky Pearl Club’.

China Southern Airlines biedt u met Sky Pearl Club een gevarieerde en uitgebreide service aan. Zo kunnen leden ten alle tijden de luchtvaartmaatschappij bereiken door middel van hun servicelijn of bij een van de vele servicebalies op de vliegvelden. China Southern is aangesloten bij SkyTeam. Vliegt u met één van de andere SkyTeam partners, dan spaart u ook Miles op hun vluchten. Het programma kent 3 verschillende statussen: Gold, Silver en Base.

Heeft u een overstap of bent u wat vroeg op de luchthaven? Als Sky Pearl Club lid kunt u gratis gebruik maken van de nieuwe lounge in Terminal 2 op Guangzhou Baiyun Airport. De Sky Pearl VIP Lounge is toegankelijk voor SkyTeam First en Business Class passagiers en leden met een Gold en Silver status. De lounge is opgedeeld in verschillende ruimtes om te werken en relaxen.

Voor meer informatie over het Frequent Flyer programma Sky Pearl Club kunt u de website van China Southern Airlines raadplegen of contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

"China Southern Airlines’ Sky Pearl Club en Sky Lounge"

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder