China Southern Airlines met nieuwe Airbus 330-300 naar Guangzhou

China Southern Airlines biedt zakenreizigers meer comfort en luxe aan in de nieuwe Airbus 330-300 van Amsterdam naar Guangzhou. Het toestel beschikt over twee verschillende reisklassen; de Economy Class en Business Class.

De Business Class is volledig vernieuwd en ruimtelijk ingedeeld. Door de 1-2-1 configuratie heeft elke passagier direct toegang tot het gangpad. De stoelen in de Business Class kunnen volledig plat en de passagiers kunnen gebruik maken van gratis wifi. De luchtvaartmaatschappij biedt een a-la-carte 3-gangen diner of een luxe ontbijt aan boord van de nieuwe Airbus. De Economy Class stoelen zijn onlangs vernieuwd en verbeterd. Elke stoel heeft nu een extra neksupport functie en usb-aansluiting.

Guangzhou Baiyun Airport heeft sinds mei 2018 een nieuwe terminal (T2). De focus lag tijdens de vernieuwing op de kwaliteitsservice voor reizigers. Reizigers van China Southern Airlines kunnen nu sneller en makkelijker inchecken of overstappen vanaf de nieuwe terminal. Voor meer informatie over de vluchtmogelijkheden of assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.   

Deel deze pagina
×

"China Southern Airlines met nieuwe Airbus 330-300 naar Guangzhou"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder