Cathay Pacific als eerste met zuiniger en stillere A350-1000 vanaf Schiphol

Uw vlucht is een onmisbaar onderdeel van uw reis, zeker wanneer u na aankomst direct door moet naar een belangrijke afspraak. Cathay Pacific legt de focus in het nieuwe toestel A350-1000 op comfort voor u als zakenreiziger.  Op 1 december jl. is Cathay Pacific gestart met dagelijkse vluchten vanaf Schiphol naar Hong Kong.

Heeft u ook altijd last van een jetlag? Cathay Pacific speelt hierop in door middel van technologische vooruitgangen. Led-sfeerverlichting en 50% stillere cabines zorgen voor een rustig en comfortabele ervaring en met de aangeboden wifiverbinding is rustig doorwerken tijdens uw vlucht geen probleem.

Net als VCK Travel, is Cathay Pacific bezig met het belang van een beter klimaat en verantwoord ondernemen. De nieuwe A350-1000 is een zuiniger en stiller toestel ten opzichte van de oudere toestellen. Cathay Pacific is de eerste die vanaf Schiphol zal vliegen met dit zuinigere en stillere toestel.

Voor assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Cathay Pacific als eerste met zuiniger en stillere A350-1000 vanaf Schiphol"