Home > Nieuws > Cathay Pacific als eerste met zuiniger en stillere A350-1000 vanaf Schiphol

Cathay Pacific als eerste met zuiniger en stillere A350-1000 vanaf Schiphol

dinsdag 4 december 2018

Uw vlucht is een onmisbaar onderdeel van uw reis, zeker wanneer u na aankomst direct door moet naar een belangrijke afspraak. Cathay Pacific legt de focus in het nieuwe toestel A350-1000 op comfort voor u als zakenreiziger.  Op 1 december jl. is Cathay Pacific gestart met dagelijkse vluchten vanaf Schiphol naar Hong Kong.

Heeft u ook altijd last van een jetlag? Cathay Pacific speelt hierop in door middel van technologische vooruitgangen. Led-sfeerverlichting en 50% stillere cabines zorgen voor een rustig en comfortabele ervaring en met de aangeboden wifiverbinding is rustig doorwerken tijdens uw vlucht geen probleem.

Net als VCK Travel, is Cathay Pacific bezig met het belang van een beter klimaat en verantwoord ondernemen. De nieuwe A350-1000 is een zuiniger en stiller toestel ten opzichte van de oudere toestellen. Cathay Pacific is de eerste die vanaf Schiphol zal vliegen met dit zuinigere en stillere toestel.

Voor assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

"Cathay Pacific als eerste met zuiniger en stillere A350-1000 vanaf Schiphol "

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder