Cadeau van British Airways en American Airlines; upgrade naar First

British Airways en American Airlines hebben momenteel een aantrekkelijke actie voor Business Class reizigers. Boek voor 10 december 2017 een intercontinentaal retourticket in de Business Class en ontvang bij het maken van de boeking een upgrade naar First Class cadeau.

De upgrade is alleen geldig voor een enkele reis en als reiziger bepaalt u tijdens het boeken van uw ticket zelf of u de upgrade op de heen- of terugreis wilt gebruiken. De actie is geldig op vluchten die plaatsvinden voor 10 december 2017. Tot deze datum kunt u bij alle intercontinentale Business Class retourtickets die u boekt, de gratis upgrade naar First Class aanvragen. U kunt deze upgrade gebruiken op uw vlucht vanuit Amsterdam via London Heathrow, Gatwick of City, naar diverse bestemmingen wereldwijd.

De voordelen van First
De upgrade van British Airways en American Airlines biedt u onder andere toegang tot de exclusieve First lounges op de luchthavens en bij British Airways kunt u gebruik maken van een Spa behandeling alvorens uw vlucht vertrekt. Aan boord van het vliegtuig beschikt u over een comfortabele stoel die kan worden getransformeerd naar een fully flat bed. Ook worden gedurende de hele vlucht gerechten van top chefs geserveerd.  

Voor meer informatie over de actie, of ondersteuning bij het maken van uw boeking kunt u 24×7 contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: British Airways, American Airlines

Deel deze pagina
×

"Cadeau van British Airways en American Airlines; upgrade naar First"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder