Home > Nieuws > Bus service KLM

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM ruim 30.000 gebruikers per jaar en KLM zegt te kunnen doorgroeien naar 50.000 buspassagiers door middel van een hogere bezetting en het openen van nieuwe routes. 

KLM biedt momenteel een gratis busdienst op twee routes van en naar de luchthaven. Deze busdienst is alleen voor reizigers met een ticket van KLM of één van haar partners. Er wordt drie keer per dag op en neer gereden naar Nijmegen, Arnhem, Veenendaal en Rhenen en twee keer per dag naar Maastricht, Maastricht Airport en Eindhoven Airport. 

De bussen staan in contact met de KLM-collega’s op Schiphol, zodat direct kan worden ingespeeld op eventuele verstoringen of vertragingen. Aan boord van de bus wordt u voorzien van gratis koffie en thee en is er wifi. Zo kunt u doorwerken tijdens het reizen naar de luchthaven en bespaart u op trein- of parkeerkosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van de bus service.

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Emirates verhoogt frequentie op Schiphol

donderdag 27 december 2018

Vanwege de sterke marktvraag heeft Emirates vanaf 1 december 2018 vier extra vluchten per week van Dubai naar Amsterdam toe aan het schema toegevoegd, gevolgd door een vijfde op 1 januari 2019. Hiermee wordt...

Lees verder