British Airways viert 100e verjaardag met nieuwe stoel

Op 25 augustus 2019 is British Airways 100 jaar geworden. Een onderdeel van het eeuwenfeest dat het hele jaar door wordt gevierd, is de introductie van de nieuwe langverwachte businessclass stoel ‘Club Suite’. Deze nieuwe stoel is beschikbaar op de nieuwe, ultramoderne, zuinige Airbus A350-vliegtuigen van British Airways.

Businessclass stoel Club Suite

Club Suite biedt direct toegang tot het gangpad, een deur van de suite, 1-2-1 configuratie en een flatbed-optie. Beddengoed van The White Company in combinatie met de extra ruimte aan boord van de nieuwste A350-vliegtuigen creëren een echt gevoel van rust en welzijn.

Zakenreizigers die met het A350-toestel vliegen, hebben na de vlucht een uitgerust gevoel door de hoge luchtvochtigheid en de frisse lucht in het vliegtuig. Het vliegen met het A350-toestel heeft ook voordelen voor het milieu. Doordat er 25% minder brandstof wordt verbruikt met dit toestel, is er een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot.

Bestemmingen om te verkennen met de A350

De nieuwe A350-vliegtuigen met de Club Suite aan boord zijn nu beschikbaar op geselecteerde vluchten tussen London Heathrow en Dubai (de dagelijkse lijndienst BA107) en op geselecteerde vluchten naar Toronto (BA093). Bovendien zijn geselecteerde Tel Aviv vluchten (BA163) ook beschikbaar vanaf 1 december en kan de zakenreiziger vanaf januari 2020 ook de Club Suite stoelen boeken op de dagelijkse lijndienst naar Bangalore. Let wel op dat de stoelconfiguratie kan worden beïnvloed door de operationele instelling en aan verandering onderhevig kan zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe businessclass stoel van British Airways en wilt u graag uw stoel boeken, neem dan contact op met onze Travel Consultants.

Deel deze pagina
×

"British Airways viert 100e verjaardag met nieuwe stoel"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder