Home > Nieuws > British Airways geeft upgrade cadeau

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking een upgrade naar First cadeau.

De upgrade is alleen geldig voor een enkele reis en als reiziger bepaalt u tijdens het boeken zelf of de upgrade op de heen- of terugreis wordt gebruikt. De actie is geldig op vluchten die plaatsvinden voor 16 april 2018 en biedt reizigers op de luchthaven toegang tot de First Class lounges en aan boord van het vliegtuig een persoonlijke suite uitgerust met een bed. U kunt deze upgrade gebruiken op uw vlucht vanuit Amsterdam via London Heathrow, London Gatwick of London City, naar diverse bestemmingen wereldwijd.

Bron: British Airways

"British Airways geeft upgrade cadeau"

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder