Bilbao is klaar om ontdekt te worden tijdens uw event!

De grootste stad van Baskenland is Bilbao en ligt in Noord-Spanje. Sinds een opknapbeurt en de komst van het wereldberoemde Guggenheim Museum, is van een typische grauwe industriestad geen sprake. Bovendien doet deze stad niet onder voor een stad als Barcelona of Madrid. Tijd om deze stad te gaan ontdekken met uw corporate incentives!

Bilbao bruist als nooit tevoren. Ervaar de cultuur, de winkel- en uitgaansmogelijkheden, de gezellige restaurants, de gastvrije hotels en uiteraard het nabijgelegen wijngebied; La Rioja. Naast het Guggenheim Museum, met een zeer indrukwekkende kunstcollectie, vindt u ook andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Per step ontdekt u in korte tijd de belangrijkste hotspots van de stad. De oude binnenstad Casco Viejo loont zeker de moeite. Geef uw ogen de kost en geniet van de meest mooie oude gevels, smalle straten en kerken.

Op culinair gebied gaat u verrast worden. Veel chefs koken hier de sterren van de hemel en niet voor niets treft u hier diverse Michelinsterren restaurants aan. Niet te missen zijn de ‘pintxos’, de Baskische versie van de tapas. Verfijnde culinaire hapjes die staand genuttigd worden onder het genot van een glas wijn, cider of bier. Voor een culinair kunstwerkje moet je op de Siete Calles zijn. Een pinxtos tour langs Bar Bilbao, Café Iruña, La Granja, Victor, El Perro Chico en El Arandia de Julen, is iets wat de echte culinaire liefhebber niet mag laten liggen.

Geniet u ook zo van een lekkere glas Spaanse wijn? Op net een uur rijden van Bilbao ligt één van Spanjes meest belangrijke wijnstreken; La Rioja! Grote kans dat uw favoriete wijn hier vandaan komt. Maak hier een prachtige wandeling, bezoek de verschillende bodega’s en proef diverse heerlijke wijnen.

Klaar voor een combinatie van cultuur, teambuilding en ontspanning? Uw gezelschap zal verrast worden in Bilbao! Neem gerust contact op met ons Corporate Events Team voor de mogelijkheden voor uw event. 

Deel deze pagina
×

"Bilbao is klaar om ontdekt te worden tijdens uw event!"

De trein wint terrein

Steeds meer zakenreizigers raken overtuigd dat de trein een goed, comfortabel en duurzaam alternatief is. Bovendien wordt van deur tot deur de trein regelmatig als sneller ervaren. Terwijl het landschap met

Lees verder

Lancering Aer Lingus’ AerSpace

Goed nieuws voor de zakenreizigers die regelmatig van en naar Ierland vliegen. Aer Lingus heeft onlangs de nieuwe AerSpace gelanceerd. Deze stoelen zijn sinds 2 mei te reserveren bij Aer Lingus’

Lees verder