Benut uw tijd efficiënt

Als zakenreiziger brengt u waarschijnlijk veel tijd door in het vliegtuig of in de trein. Gelukkig bieden airlines en treinvervoerders steeds vaker Wi-Fi aan boord. Het voordeel hiervan is dat u ook tijdens uw vlucht of treinreis kunt mailen, skypen of internetten. Ook wanneer u onderweg niet over een Wi-Fi netwerk beschikt, zijn er handige apps die u offline kunt gebruiken, zodat u ook zonder Wi-Fi door kunt werken. 

Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Google Maps biedt de mogelijkheid om kaarten offline op te slaan. Opgevraagde routes zijn overzichtelijk met afstand in kilometers, de tijd van aankomst en snelle toegang tot alternatieve routes.
  • Met Evernote kunt u snel en overzichtelijk notities maken en terug vinden.
  • Word Lens helpt teksten real time in het Engels te vertalen zodra u uw telefoon op de tekst richt.
  • Van een interessant artikel maakt u met de Genius Scan app een handige pdf.
  • Houd uw taalvaardigheid bij of breid deze uit met de app Duolingo.
  • De Schiphol app beschikt over een uitgebreide plattegrond en een overzicht om de parkeerpositie van uw auto terug te vinden.

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder