Automatische check-in voor Lufthansa passagiers

Reizigers van Lufthansa met een ticket binnen Duitsland of naar een bestemming binnen Europa kunnen nu 23 uur voor vertrek van de vlucht de instapkaart ontvangen op de mobiele telefoon.

De instapkaart wordt automatisch naar de passagier verzonden, zonder dat deze handmatig heeft ingecheckt. De automatische check-in service is beschikbaar op alle Lufthansa vluchten binnen het Schengen-gebied en kan op elk gewenst moment worden geactiveerd of gedeactiveerd.

Hoe werkt het?
U kunt de service aanvragen door uw contactgegevens in te vullen op uw persoonlijke Miles & More account of uw Lufthansa ID profiel. Hierna wordt deze automatisch geactiveerd en is de service van toepassing op alle tickets die vanaf dat moment worden geboekt, mits binnen Duitsland of het Schengen-gebied. U ontvangt alleen een automatische instapkaart voor vluchten die tot 24 uur voor vertrek zijn geboekt. Wilt u niet langer uw instapkaart automatisch op uw mobiele telefoon ontvangen? In uw persoonlijke Miles en More account of Lufthansa ID profiel kan de service op ieder moment stopgezet worden. Reizigers zonder een persoonlijk account of profiel bij Lufthansa kunnen van de service gebruik maken door op de ‘automatische check-in’ link op de boekingsbevestiging te klikken. De dienst is dan alleen actief voor deze specifieke reis. Voor meer informatie of assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij helpen u graag.

Bron: Lufthansa Group

Deel deze pagina
×

"Automatische check-in voor Lufthansa passagiers"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder