Anti jetlag-tips voor de zakenreiziger

Zakenreizigers kunnen last krijgen van een jetlag tijdens de vele reizen die zij maken naar verre bestemmingen.  Er zijn diverse tips om een jetlag te voorkomen of om er mee om te gaan, zodat u tijdens uw zakenreis in een andere tijdzone optimaal kunt functioneren. 

Een jetlag heeft vervelende symptomen waaronder vermoeidheid, slapeloosheid, verlies van eetlust of trek op de meest vreemde tijden, prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Heel onhandig als u een belangrijke afspraak heeft en optimaal moet functioneren. Hieronder een lijstje met anti jetlag-tips.

  • Help uw biologische klok door uw horloge bij vertrek gelijk te zetten met de tijdzone van de eindbestemming en uw ritme van het eten en slapen aan te passen.
  • Zit niet langdurig stil tijdens de vlucht, maar beweeg voldoende en doe stretch oefeningen.
  • Drink geen alcohol tijdens de vlucht, drink veel water en neem een lichte gezonde maaltijd. 

Wij hopen dat u, na het lezen en toepassen van de anti jetlag-tips, af bent van de jetlag. Alvast een fijne reis toegewenst! 

Beluister dit bericht
Deel deze pagina
×

"Anti jetlag-tips voor de zakenreiziger"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder