Anti jetlag-tips voor de zakenreiziger

Zakenreizigers kunnen last krijgen van een jetlag tijdens de vele reizen die zij maken naar verre bestemmingen.  Er zijn diverse tips om een jetlag te voorkomen of om er mee om te gaan, zodat u tijdens uw zakenreis in een andere tijdzone optimaal kunt functioneren. 

Een jetlag heeft vervelende symptomen waaronder vermoeidheid, slapeloosheid, verlies van eetlust of trek op de meest vreemde tijden, prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Heel onhandig als u een belangrijke afspraak heeft en optimaal moet functioneren. Hieronder een lijstje met anti jetlag-tips.

  • Help uw biologische klok door uw horloge bij vertrek gelijk te zetten met de tijdzone van de eindbestemming en uw ritme van het eten en slapen aan te passen.
  • Zit niet langdurig stil tijdens de vlucht, maar beweeg voldoende en doe stretch oefeningen.
  • Drink geen alcohol tijdens de vlucht, drink veel water en neem een lichte gezonde maaltijd. 

Wij hopen dat u, na het lezen en toepassen van de anti jetlag-tips, af bent van de jetlag. Alvast een fijne reis toegewenst! 

Deel deze pagina
×

"Anti jetlag-tips voor de zakenreiziger"

Wat betekent NDC voor u?

Heeft u al gehoord van NDC? Wij bedoelen hiermee de New Distribution Capability (NDC), een nieuw communicatieprotocol met technologische standaarden ontwikkelt door de International Air Transport Association (IATA). NDC gaat het

Lees verder

Met Finnair naar Azië

Finnair, de korte noordelijke route tussen Europa en Azië. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en achttien grote steden in Azië.

Lees verder