Anti jetlag-tips voor de zakenreiziger

Zakenreizigers kunnen last krijgen van een jetlag tijdens de vele reizen die zij maken naar verre bestemmingen.  Er zijn diverse tips om een jetlag te voorkomen of om er mee om te gaan, zodat u tijdens uw zakenreis in een andere tijdzone optimaal kunt functioneren. 

Een jetlag heeft vervelende symptomen waaronder vermoeidheid, slapeloosheid, verlies van eetlust of trek op de meest vreemde tijden, prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Heel onhandig als u een belangrijke afspraak heeft en optimaal moet functioneren. Hieronder een lijstje met anti jetlag-tips.

  • Help uw biologische klok door uw horloge bij vertrek gelijk te zetten met de tijdzone van de eindbestemming en uw ritme van het eten en slapen aan te passen.
  • Zit niet langdurig stil tijdens de vlucht, maar beweeg voldoende en doe stretch oefeningen.
  • Drink geen alcohol tijdens de vlucht, drink veel water en neem een lichte gezonde maaltijd. 

Wij hopen dat u, na het lezen en toepassen van de anti jetlag-tips, af bent van de jetlag. Alvast een fijne reis toegewenst! 

Deel deze pagina
×

"Anti jetlag-tips voor de zakenreiziger"

De trein wint terrein

Steeds meer zakenreizigers raken overtuigd dat de trein een goed, comfortabel en duurzaam alternatief is. Bovendien wordt van deur tot deur de trein regelmatig als sneller ervaren. Terwijl het landschap met

Lees verder

Lancering Aer Lingus’ AerSpace

Goed nieuws voor de zakenreizigers die regelmatig van en naar Ierland vliegen. Aer Lingus heeft onlangs de nieuwe AerSpace gelanceerd. Deze stoelen zijn sinds 2 mei te reserveren bij Aer Lingus’

Lees verder