‘Anders’ dineren tijdens uw evenement

Liefde gaat de door de maag en eten maakt gelukkig. Samen dineren is dus een uitstekend instrument om toe te voegen aan uw zakelijk evenement. Het verbindt, zorgt voor saamhorigheid en geeft sfeer. Een zakelijk diner hoeft niet perse plaats te vinden in een restaurant, maar kan ook op andere manieren vormgegeven worden. Onze Project Managers van Corporate Events denken graag met u mee als u het net even anders wilt. Nieuwsgierig naar onze gastronomische ideeën?

Onderweg dineren

Stap met uw gasten op de Portugese presidentiële trein en u stapt letterlijk in een omgeving die kwaliteit en rijkdom uitstraalt. Een onvergetelijke culinaire ervaring op het spoor, die verder reikt dan de smaakpapillen alleen. Staat u open voor een meer uitdagende locatie? Wij kunnen ook een diner op ‘niveau’ verzorgen tijdens uw evenement. Het is namelijk mogelijk om te dineren op grote hoogte. Tijdens een diner in een gondel van een kabelbaan kunt u naast het heerlijke eten genieten van een prachtig uitzicht over de Sloveense Alpen.

Herkenbare chefs en locaties

Authentieke gerechten smaken het lekkerst in de omgeving waar ze vandaan komen. Wel eens gehoord van Refika’s Kitchen? Deze dame is een bekende TV chef uit Turkije en een kookworkshop van haar is een unieke belevenis. Tijdens het koken van lokale Turkse gerechten, vertelt zij haar persoonlijke verhalen bij elk ingrediënt. Een bijzondere locatie is zeker een toegevoegde waarde aan een diner. Wij hebben goede herinneringen aan het beroemde kasteel Il Padrino. Hier werd de beroemde film ‘The Godfather’ opgenomen. ’s Ochtends ontdekt u met de chef kok de lokale markt waar u samen de ingrediënten koopt voor uw Siciliaanse diner. Onder toezicht van een Italiaanse mama kookt u de sterren van de hemel. Genieten!

Koken is scheikunde

Laat uw gasten kennismaken met kookmethoden die niet regulier zijn in het dagelijks leven en niet thuis in de keuken kunnen plaatsvinden. Maak met elkaar lekkere gerechten met scheikundige ingrediënten zoals vloeibare stikstof of droogijs in een Future Food Laboratory. Een goede plek om samen iets sensationeels op tafel te zetten. Wij kennen een goed adres in Riga waar u dit kunt ervaren.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van onvergetelijke diners. Wilt u zelf ook zo’n bijzonder diner organiseren voor uw gasten? Of een andere zakelijke bijeenkomst of reis? Maak een afspraak met het VCK Travel Corporate Events team, zij helpen u graag!

Deel deze pagina
×

"‘Anders’ dineren tijdens uw evenement"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder