Home > Nieuws > Alitalia BusinessConnect

Alitalia BusinessConnect

dinsdag 5 december 2017

Maak kennis met BusinessConnect, het gratis spaarprogramma van Alitalia voor kleine- en middelgrote ondernemingen.

Met BusinessConnect is het mogelijk voor bedrijven om bij elke zakelijke vliegreis punten (miles) te sparen, die kunnen worden ingeruild voor onder andere kortingen, Award-tickets, class-upgrades en MilleMiglia Gallery-beloningen. Wanneer uw organisatie nu lid wordt van BusinessConnect, spaart u tien miles voor elke Euro die wordt uitgegeven aan vliegtickets bij Alitalia of partners, die worden geboekt en gebruikt voor 31 december 2017. Na 31 december 2017, verdient u zeven miles per uitgegeven Euro. Om miles te verdienen boekt u een ticket voor een vlucht die wordt uitgevoerd door Alitalia of een  partner van Alitalia onder het Alitalia vluchtnummer. U spaart dus niet alleen op vluchten binnen het hele Alitalia netwerk, maar ook op vluchten binnen de netwerken van de belangrijkste partnerluchtvaartmaatschappijen.  Bent u al lid van MilleMiglia, het standaard spaarprogramma van Alitalia? Dan profiteert u van dubbel voordeel. Naast de miles die u spaart via het BusinessConnect programma voor alle zakelijke reizen, spaart u ook miles voor uw persoonlijk MilleMiglia-account. Voor assistentie bij het boeken van uw vliegticket kunt u 24x7 contact opnemen met onze Travel Consultants.

Bron: Alitalia
Qatar introduceert de Qsuite

dinsdag 16 oktober 2018

Ongestoord vergaderen tijdens uw vlucht? Neem dan plaats in de Qsuite van Qatar.  In deze nieuwe Business Class kan een aparte cabine gecreëerd worden voor vier personen,...

Lees verder

Storm Callum nadert Ierland

donderdag 11 oktober 2018

Met Eirann, de Ierse meteorologische dienst, heeft een weerswaarschuwing met de status oranje afgegeven voor Storm Callum, die op 11 en 12 oktober de kust van Ierland zal bereiken.

Lees verder