Home > Nieuws > Alitalia BusinessConnect

Alitalia BusinessConnect

dinsdag 5 december 2017

Maak kennis met BusinessConnect, het gratis spaarprogramma van Alitalia voor kleine- en middelgrote ondernemingen.

Met BusinessConnect is het mogelijk voor bedrijven om bij elke zakelijke vliegreis punten (miles) te sparen, die kunnen worden ingeruild voor onder andere kortingen, Award-tickets, class-upgrades en MilleMiglia Gallery-beloningen. Wanneer uw organisatie nu lid wordt van BusinessConnect, spaart u tien miles voor elke Euro die wordt uitgegeven aan vliegtickets bij Alitalia of partners, die worden geboekt en gebruikt voor 31 december 2017. Na 31 december 2017, verdient u zeven miles per uitgegeven Euro. Om miles te verdienen boekt u een ticket voor een vlucht die wordt uitgevoerd door Alitalia of een  partner van Alitalia onder het Alitalia vluchtnummer. U spaart dus niet alleen op vluchten binnen het hele Alitalia netwerk, maar ook op vluchten binnen de netwerken van de belangrijkste partnerluchtvaartmaatschappijen.  Bent u al lid van MilleMiglia, het standaard spaarprogramma van Alitalia? Dan profiteert u van dubbel voordeel. Naast de miles die u spaart via het BusinessConnect programma voor alle zakelijke reizen, spaart u ook miles voor uw persoonlijk MilleMiglia-account. Voor assistentie bij het boeken van uw vliegticket kunt u 24x7 contact opnemen met onze Travel Consultants.

Bron: Alitalia
Graag gedaan!

donderdag 14 december 2017

Aan alle reizigers die wij tijdens de sneeuwverstuivingen binnen en buiten kantoortijden hebben geholpen om thuis te komen: graag gedaan. Wij zijn er als u ons nodig heeft.

Lees verder

KLM Flight Bundle

dinsdag 5 december 2017

Vliegt u vaker dan drie keer per jaar binnen Europa? Kijk dan eens naar de Flight Bundle van KLM. Met KLM Flight Bundle legt u vooraf uw bestemming(en) en...

Lees verder